Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Clear Multi Glue Gel

Varenummer:
390470

Clear Multi Glue Gel

Varenummer:
390470

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt for privatkunder. Produktet kan være tilgængeligt for dig som B2B eller offentlig kunde, efter at du har logget ind. Har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice.

På lager
Levering er 3-5 hverdage

Vand- og silikonebaseret lim, der holder sammen på de kreative projekter. Anvendes på glatte såvel som porøse overflader fx glas, træ, læder, plast, filt, styropor, metal m.m..

Lim er det, der holder hele hobbyuniverset sammen. Ligegyldigt hvilket kreativt projekt du kaster dig ud i, er det næsten garanteret, at der skal bruges en klat hobbylim. Kom derfor på forkant og sørg for, at din krea-skuffe altid indeholder en multilim, der kan bruges til lidt af hvert. Med denne lim har du en klar fordel. Flaskens spids gør det legende let at fordele limen i små klatter. Med den større kontrol ryger limen ikke ud allevegne. Mere kontrol, mindre rengøring. Du kan derfor have din fulde koncentration på at lime dit krea-projekt sammen. Husk, at clear multi glue gel er langsomt tørrende og bør tørre et døgn, hvorefter den har opnået sin fulde styrke. Limen bør ikke bruges med pensel, da den er svært afvaskelig, når den tørrer..

Det er en boblende glæde, der spreder sig i maven, når du tidlig morgen går ud og kigger til de kreationer, du har lagt til tørre hele natten. Yes! Limen er helt tør. Det var hele ventetiden værd, for nu skal du finde ud af, hvor i hjemmet dine værker kan sprede mest glæde. Skal det op at hænge eller stå? Du ved, at limens styrke nok skal holde det hele sammen, så du vælger at hænge det op. Med en stærk lim er der ingen grænser. Den fastholder både arme og ben på figuren, og pailletterne falder ikke bare af én efter én. Limen sørger for, at dine kreative idéer er solide. Brug trygt limen, der har en A-miljømærkning, der betyder, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn of voksne.

Specifikationer
Varenummer390470
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5712854192613
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 27 ml

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.