Cellofanpose

Varenummer:
23955

Cellofanpose

Varenummer:
23955
22,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Passer til kort str. 5'x5' (12,7x12,7 cm).

Klar cellofanpose med selvklæbende striplukning, som er en let og praktisk indpakningsløsning.

Vores gennemsigtige cellofanpose giver alt et mere præsentabel udtryk og er derfor den perfekte løsning til den lette, fine gave - både den købte og den hjemmelavede. Især når tiden er knap, er cellofanposen en smart løsning – 1, 2, 3 og indpakningen er overstået! Bemærk, at posens mål er angivet udvendig (lukket pose).

Cellofanposens praktiske og tidløse design giver den et hav af anvendelsesmuligheder:.

  • Fyld cellofanposen op med hjemmelavede chokolader eller farverige bolsjer, så de fremstår som dyre delikatesser
  • Pak dine fine smykkekreationer ned i cellofanposer, og tilføj et dekorativt gavebånd, så du let kan dele dem med venner og familie 
  • Beskyt dine hjemmelavede kort, så de stadig står knivskarpe, når du skal bruge dem til årets festlige begivenheder   
.

Cellofanposer er praktiske til indpakning og opbevaring. Du kan bruge dem til at beskytte alle dine hjemmelavede kort – som fx fødselsdagskort, julekort og gavekort. Og hvis børnene har lavet en fin tegning eller et sødt perlemotiv, kan en cellofanpose være den perfekte indpakning. Generelt er cellofanposer helt ideelle til de hjemmelavede ting, som du og familien laver. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan putte i en cellofanpose. Udforsk vores store udvalg af cellofanposer, som du kan få i mange forskellige størrelser

Specifikationer
Varenummer23955
Enhedstk.
Ean nummer5712854134095
Detailmængde 50 stk.
Indholdsmængde 50 stk.
B 14,2 cm
H 14 cm
tykkelse 30 my

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.