Kapitalfonden Capidea investerer i Creativ Company

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Creativ Company A/S, og skal således være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst og udvikling. Creativ Companys hidtidige ejere Anders Lindhardsen, Lotte Littau Kjærgaard og Peter Nørgaard fortsætter som betydende minoritetsaktionærer. Anders Lindhardsen fortsætter som administrerende direktør, og Lotte Littau Kjærgaard fortsætter som direktør for kreativitet og trivsel. Peter Nørgaard udtræder af den daglige ledelse, men fortsætter som bestyrelsesmedlem. Desuden er økonomidirektør Michael Bjerre Drost indtrådt i ejerkredsen.

”Vi har i en længere periode arbejdet mod et generationsskifte, som dog sker lidt tidligere end forventet, fordi vi har fundet det rette match i Capidea. Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner og investor, som ønsker at bygge videre på vores 16-årige fundament med fokus på kreativitet, sund forretning og en god arbejdsplads med mangfoldighed og stort socialt ansvar. Vi glæder os rigtigt meget over det nye partnerskab med Capidea, som vi er overbeviste om, vil styrke det potentiale, vi har for vækst”, siger Anders Lindhardsen, administrerende direktør hos Creativ Company.

Hos Capidea har det især været Creativ Companys førende position i et nicheorienteret vækstmarked, der har fanget fondens interesse.

”Creativ Company opfylder Capideas investeringskriterier i forhold til vækstpotentiale. Desuden er virksomheden drevet på et solidt fundament af dygtige og engagerede medarbejdere og en helt særlig og positiv virksomhedskultur. Virksomheden er velinvesteret og udgør en solid platform for yderligere international vækst. Vi ser frem til at supportere ledelsen i den videre udvikling”, siger Martin Jørgensen, Partner i Capidea.

 

Om Creativ Company

Creativ Company er en førende virksomhed inden for udvikling, indkøb og salg af hobbyartikler. Kundebasen omfatter skoler og institutioner, engroskunder og private kunder. Creativ Company har

salg til kunder i flere end 40 lande, hvoraf de største eksportmarkeder er England, Tyskland og de øvrige skandinaviske lande. Produktprogrammet på mere end 12.000 varenumre ekspederes fra det 12.500 m2 store centrallager ved virksomhedens hovedkontor i Holstebro. Det er også her, at størstedelen af de 180 medarbejdere arbejder.

Creativ Company har siden sin start haft betydeligt fokus på mangfoldighed og social ansvarlighed og har modtaget en række priser og anerkendelser for dette. Bl.a. blev virksomheden kåret til Europas 3. bedste arbejdsplads i 2011.

Læs mere om Creativ Company på www.cchobby.dk

 

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn for i alt DKK 1,5 mia. fordelt på to fonde.

Ud over institutionelle investorer omfatter investorkredsen en række veldrevne virksomheder og dygtige erhvervsledere, som indgår aktivt i Capideas netværk.

Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution og service. Capidea har foretaget investeringer i 15 virksomheder med en samlet omsætning på over DKK 4,0 mia.

Læs mere om Capidea på www.capidea.dk

 

Yderligere information:

Anders Lindhardsen

Administrerende direktør

Creativ Company A/S

Mail: anders@cchobby.dk

Telefon: + 45 25 45 92 63 

 

Martin Jørgensen

Partner

Capidea Management ApS

Mail: mj@capidea.dk

Telefon: +45 29 21 03 05

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.