Kasket

Varenummer:
995771

Kasket

Varenummer:
995771
26,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-09-06)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Kasket af 100% bomuld med ekstra stor skygge og regulerbar strop bagest for god pasform, som du kan dekorere efter din egen personlige stil.

Vil du gerne male, tegne og dekorere kasketten, skal du huske følge vejledningen på de farver du vælger, så farvernes intensitet holder længe. Læg evt plastik eller andet ind i kasketten, mens du dekorerer den, så farver ikke smitter af på bagsiden. Bemærk, at der er pap indeni kaskettens skygge, som afstiver denne. Så hvis du vasker kasketten i vaskemaskinen eller bruger den til batik (farvebad), vil skyggen måske blive blød og gå en anelse ud af facon.

Uanset vejret er den klassiske kasket superpopulær hos både børn og voksne, og du kan let dekorere den efter din egen personlige stil - hvad end denne er romantisk, camouflage, glamour eller sporty:.

  • Tegn motiver på kasketten med tekstiltuscher
  • Mal kasketten den med neon tekstilmaling
  • Dekorer kasketten med rub on stickers
  • Pynt kasketten med selvklæbende rhinsten
.

At man aldrig går fejl af en kasket. Det er den bedste af alle hovedbeklædninger, for du kan bruge den når som helst og hvor som helst. Men kasketten er især en favorit i sommermånederne, hvor den kan beskytte dig mod solens stråler, mens du er på stranden, på shoppetur eller bare ude i haven. På den måde er kasketten en hat, der er rigtig praktisk - men den behøver selvfølgelig heller ikke at se kedelig ud. Så frem med tuscher, maling, klistermærker og rhinsten, og gå i gang med at dekorere kasketten. Du kan bruge din fri fantasi og skabe en kasket i dit hel eget design

Specifikationer
Varenummer995771
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854296137
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 49,5-56 cm
Farve hvid

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.