Juletræer og juledekorationer af levende grønt pyntet med mini glaskugler

Juletræer og juledekorationer af levende grønt pyntet med mini glaskugler

Inspiration: 15446

Fra: 15,00 kr

Til: 448,65 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,00 kr

Til: 448,65 kr

Lav juletræer på fod af kristtjørn og buksbom, og lav juledekorationer på fod af hyacinter beklædt med en sticky base blanding af mini glaskugler.
Guide step 1
Step 1.
Klip metalstænger på 13 cm til hyacinter. Klip metalstænger på 27, 37 og 45 cm til juletræer. Metalstængerne skal klippes på skrå. Tryk dem godt ned i metalfoden, så de sidder stramt.
Guide step 2
Step 2.
Fjern rødder og jord på hyacinter. Skyl løgene rene og lad dem blive helt tørre. Bland mini glaskugler i forskellige størrelser. Du skal bruge ca. 1 glas pr. løg. Bland sticky base med mini glaskugler og beklæd løgene. Stik metalstangen i bunden af hyacinten.
Guide step 3
Step 3.
Klip blade af grenen. Her er brugt buksbom til det lille træ og kristtjørn til de store. Sortér bladene i 3 størrelser - små til toppen, mellem til midten og store til bunden af træet. Klip grenene i stykker på 15 cm (5 stk. pr. træ) og bind dem fast til metalstangen som stamme. Stik bladene på metalstangen - start med de store blade, derefter mellem og de små øverst. Afslut med et lille blad eller en stjerne som limes på.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms