Gode arbejdsvilkår til Creativ Companys samarbejdspartnere

Når du laver fantasifigurer af modellervoks, klipper julepynt eller tryller med vores farverige maling, kan du være sikker på, at vi har kontrolleret de arbejdsvilkår, som vores produkter er fremstillet under. Vi er medlem af amfori BSCI, som er et internationalt fællesskab af virksomheder, der arbejder professionelt med standarder indenfor arbejdsforhold hos producenter i især udviklingslande.

Amfori BSCI står blandt andet for at uddanne auditører efter strenge krav. Auditørerne besøger producenterne og kontrollerer arbejdsforholdene efter ensrettede retningslinjer og standarder baseret på amfori BSCIs Code of Conduct.

Som medlem af amfori BSCI sikrer vi os, at vores mange producenter arbejder løbende med forbedringer af arbejdsvilkårene for medarbejdere. Det handler blandt andet om regler for børnearbejde, sikkerhed på arbejdspladsen, lønvilkår, arbejdstider, sundhedsforsikringer og ligebehandling. Vi kan på denne måde bidrage til, at arbejdsvilkårene løbende forbedres hos vores producenter.

Læs mere på amfori.org

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.