Bryllups invitationer

Bryllups invitationer

Tyvstart på glæderne ved at lave dine egne bryllupsinvitationer.
Med hjemmelavede bryllupsinvitationer viser du også gæsterne dagens store betydning med det samme.

1) Udvalgte idéer

2) Uundværlige produkter

3) Flere materialer

4) Alle idéer


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2

Lav selv bryllupsinvitationer

Bryllupsinvitationen er det første, jeres gæster ser i forbindelse med jeres bryllupsfest, så hvorfor ikke gøre et kreativt førstehåndsindtryk og lave invitationerne til brylluppet selv?

Imponer jeres gæster med hjemmelavede bryllupsinvitationer og vis dem, at du og din bedre halvdel virkelig glæder jer til at se dem til den store dag.

Her på siden finder I de mest oplagte varer til invitationer til bryllup, fx kort, bånd, stickers og småpynt. Derudover kan I få inspiration til, hvordan bryllupsinvitationer kan se ud. Farverne kan I selv vælge, så hvis I har et farvetema til bryllupsfesten, kan I sikre jer, at jeres indbydelser til bryllup passer til bryllupspynten og til jer. Alle idéerne har vejledninger, så I hurtigt kan komme i gang med at forberede jer til brylluppet.

Fordele ved hjemmelavede invitationer til bryllup

Der er masser af fordele ved at lave invitationer til bryllup selv. Den største fordel ved selv at lave indbydelser til bryllup er friheden til at vælge præcis, hvordan jeres bryllupsinvitationer skal se ud - helt ned til mindste detalje. Nogle andre fordele kan være:

  • Unikke bryllupsinvitationer, der passer til jer
  • Udtryk jer kreativt
  • I kan få en hyggelig stund sammen om projektet
  • Gæsterne vil føle sig ekstra værdsat
  • Sikre sammenhæng mellem bryllups invitation og bryllupspynt.

Inspiration til indbydelser til bryllup

Uanset om I vil lave traditionelle eller utraditionelle indbydelser til jeres bryllup, kan I finde inspiration hos os.

Kort, bordkort og bordpynt pyntet med filigranudskæringer og rhinsten viser, hvordan I nemt kan lave råhvide bryllups invitationer med vores luksus kort og kuvert, der har fine, detaljerede blonde udskæringer. Derudover findes der bordkort og æske i samme stil, så I kan matche bryllupsinvitationerne med bordpynten.

Vil I lave nogle mere unikke bryllupsinvitationer, kan I med fordel se på bryllupskort med organzaposer, blomster og satinhjerter. Her er bryllupsinvitationerne lavet af kvistkort og pyntet med et billede, satinhjerter, en lille blomsterbuket, en nøgle og en organzapose, som gæsterne kan bruge til ris.

Har I et farvetema, kan I selv vælge hvilke farver I vil bruge, da vores Happy Moments serie findes i mange forskellige farver. Serien indeholder både kort, papir, servietter, lys, småpynt og meget mere, så I kan farvekoordinere bryllupsinvitationerne med resten af bryllupspynten.

Indbydelser til guldbryllup og sølvbryllup

Leder I efter inspiration til indbydelser til guldbryllup, sølvbryllup eller kobberbryllup, kan I også blive inspireret her. I kan tage udgangspunkt i bryllupsinvitationerne her på siden og selv ændre farven til guld eller sølv, men I kan også se på vores indbydelse og bordkort i råhvid og guld, den findes også i hvid og sølv og i råhvid og kobber.