NABBI rørperler

Dyk ned i vores store udvalg af NABBI perler, der fås i flere varianter og størrelser – og selvfølgelig i et væld af farver. Her finder du både almindelige NABBI  Medium rørperler (5x5 mm), store NABBI Jumbo rørperler (10x10 mm) samt de særlige NABBI PhotoPearls. Derudover har vi også stiftplader/perleplader, som passer til perlerne.

Varer 1-36 af 187

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 187

Side
pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af NABBI rørperler

NABBI rørperler kan bruges til kreativ hobby, pynt eller sjov og leg for børnene. Rørperler kan bruges til at lave flotte figurer og perleplader, hvor børnene kan slippe fantasien løs. NABBI rørperler kan også bruges til at lave hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder og øreringe.

Mange farver og størrelser NABBI perler

NABBI rørperler fås i flere forskellige størrelser. Her kan du finde den almindelig medium størrelse rørperle, og også jumbo/maxi rørperler som er lidt større, og dermed gode til mindre børn.

NABBI perler fås i næsten alle tænkelige farver. Her på shoppen finder du et stort udvalg af farverne, så du nemt kan komme i gang med de kreative aktiviteter.

BioBeads

NABBI BioBeads er bæredygtige rørperler, med samme egenskaber som de normale rørperler i plast. NABBI BioBeads er lavet af biologisk nedbrydelige materialer, som rapsolie og kalk. BioBeads rørperler og perleplader er derfor det rigtige valg til dig, der går op i bæredygtighed. Perlerne fås i mange forskellige farver, og du kan bruge dem til alt fra perlesmykker til perleplader, som du nemt stryger sammen.

Læs mere om NABBI BioBeads her.

PhotoPearls

Med NABBI PhotoPearls kan du skabe flotte kunstværker og perlekunst. Nabbi PhotoPearls bruges til opbygning af billeder ved hjælp af computerprogram. Med programmet får du en brugsanvisning til placering af de enkelte farver, så de til sidst danner et flot billede.

NABBI perleplader

Med NABBI perleplader kan du lave perler i foruddefinerede skabeloner, eller bruge dem som grundlag til fri leg. Udfyld dem som du vil, og stryg efterfølgende perlepladerne, så dine perler hænger sammen som en figur. Find perleplader her.

Få inspiration til pynt med NABBI perler

I vores store idékatalog kan du finde idéer og inspiration til perleplader og brug af rørperler.

Her finder du bl.a. inspiration til højtiderne:

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.