NABBI rørperler

Dyk ned i vores store udvalg af NABBI perler, hvor du finder rørperler i flere forskellige varianter, størrelser – og i et væld af forskellige farver. Her kan du både få almindelige NABBI Medium rørperler (5x5 mm), store NABBI Jumbo rørperler (10x10 mm) samt særlige NABBI PhotoPearls. Derudover har vi selvfølgelig også NABBI perleplader, som passer perfekt til perlerne fra NABBI.

Nabbi
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Stort udvalg af NABBI rørperler

NABBI rørperler kan bruges til kreativ hobby, pynt eller sjov og leg for børnene. Rørperler kan bruges til at lave flotte figurer og perleplader, hvor børnene kan slippe fantasien løs. NABBI rørperler kan også bruges til at lave hjemmelavede smykker som armbånd, halskæder og øreringe.

Mange farver og størrelser NABBI perler

NABBI rørperler fås i flere forskellige størrelser. Her kan du finde den almindelig medium størrelse rørperle, og også jumbo/maxi rørperler som er lidt større, og dermed gode til mindre børn.

NABBI perler fås i næsten alle tænkelige farver. Her på shoppen finder du et stort udvalg af farverne, så du nemt kan komme i gang med de kreative aktiviteter.

BioBeads

NABBI BioBeads er bæredygtige rørperler, med samme egenskaber som de normale rørperler i plast. NABBI BioBeads er lavet af biologisk nedbrydelige materialer, som rapsolie og kalk. BioBeads rørperler og perleplader er derfor det rigtige valg til dig, der går op i bæredygtighed. Perlerne fås i mange forskellige farver, og du kan bruge dem til alt fra perlesmykker til perleplader, som du nemt stryger sammen.

Læs mere om NABBI BioBeads her.

PhotoPearls

Med NABBI PhotoPearls kan du skabe flotte kunstværker og perlekunst. Nabbi PhotoPearls bruges til opbygning af billeder ved hjælp af computerprogram. Med programmet får du en brugsanvisning til placering af de enkelte farver, så de til sidst danner et flot billede.

NABBI perleplader

Med NABBI perleplader kan du lave perler i foruddefinerede skabeloner, eller bruge dem som grundlag til fri leg. Udfyld dem som du vil, og stryg efterfølgende perlepladerne, så dine perler hænger sammen som en figur. Find perleplader her.

Få inspiration til pynt med NABBI perler

I vores store idékatalog kan du finde idéer og inspiration til perleplader og brug af rørperler.

Her finder du bl.a. inspiration til højtiderne:

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.