Grimas ansigtsmaling

Teater, halloween, fastelavn eller udklædningsfest – uanset hvad du skal fejre, går du ikke fejl af vores vandbaseret teatersminke/ansigtsmaling fra Grimas. Grimas egner sig til både professionelle og amatører, overholder alle sikkerheds- og sundhedskrav på området og er også A-mærket. Derfor må børn fra 3 år også gerne bruge produkterne fra Grimas. Vi har et stort udvalg af blandbare farver, ligesom der også er sårsæt og renselotion i serien.

18 varer

pr. side
Stigende orden

18 varer

pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af Grimas ansigtsmaling

Hos Creativ Company finder et et stort udvalg af Grimas ansigtsmaling. Her kan du finde sminkepalletter og sminkekufferter med mange farver, enkelte farver, sårsæt, underlagscreme og meget mere.

Hollandske Grimas laver ansigtsmaling og ansigtssminke i høj kvalitet. Sminken overholder de højeste standarder, og er sikkerheds- og allergistestet. Grimas ansigtssminke kan bruges af både institutioner, skoler og professionelle.

Grimas ansigtsmaling er en vandbaseret ansigtsmaling, som er nem at arbejde med. Det opblødes med lidt vand og påføres med svamp eller pensel. Farverne kan blandes indbyrdes til nye farver og afvaskes nemt med vand og sæbe.

Få inspiration til udklædning med Grimas ansigtsmaling

I vores store idékatalog kan du finde en masse idéer og inspiration til flot og kreativ ansigtsmaling og udklædning. Her kan du finde inspration til både fastelavn og halloween ansigtsmaling, og finde guides til hvordan du skal male ansigtsmalingen.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.