Diamond Dotz

Elsker du glimmer og glitter, så er Diamond Dotz lige noget for dig. Diamond Dotz er små plastdiamanter, som du via den medfølgende pen sætter fast på et selvklæbende fortrykt motiv fx på armbånd, stof, stickers m.m. Dermed får motivet en flot glittereffekt. En aktivitet, som især hitter hos tweens.

Diamond Dotz
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hvad er Diamond Dotz?

Diamond Dotz er små plastdiamanter / rhinsten, som kan bruges til at lave flotte motiver, armbånd og meget mere. Med den medfølgende pen, sættes Diamond Dotz fast på et selvklæbende fortrykt motiv.

Skab flotte kunstværker med Diamond Dotz

Diamond Dotz er lige noget for dig, der elsker glimmer, glitter og diamanter. Du køber et materialesæt som indeholder både pen, Diamond Dotz og et selvklæbende motiv, som du sætter perlerne fast på.

De glitrende Diamond Dotz fåes både som små simple og søde figurer til de mindste børn, men også som store flotte billeder, lige til at hænge op på væggen. Vælg mellem de mange Diamond Dotz kits i produktlisten herover.

Diamond Dotz er for både børn og voksne

Diamond Dotz kan laves at både børn og voksne. Til de mindste børn findes der skabeloner med søde dyremotiver, som børnene kan dekorere med de farvestrålende rhinsten.

For større børns, tweens og teenager kan et mere avanceret billede være en idé. Eller hvad med at lave flotte glitrende armbånd med Diamond Dotz?

De største børn og voksne får nok mest ud af, at give sig i kast med et af de store flotte motiver.

Vil du skabe dine helt egne kunstværker? Så kan du også prøve rhinsten, som kan bruges som pynt til de fleste kreative projekter.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.