Cricut skæremaskiner

Lad Cricut tage din kreativitet til helt nye højder

Cricut er en serie af innovative og brugervenlige skæremaskiner, som kan skære i og tegne på de fleste materialer. Blandt meget andet kan du med din Cricut maskine lave udskæringer til hjemmelavede kort, flotte labels og dekorationer til bl.a. tekstil, glas og væggene derhjemme. Der er nærmest ingen grænser for dine kreative muligheder, og det bliver ikke nemmere at sætte et personligt præg på din kreativitet end med Cricut.

Find din nye bedste Cricut ven

Her på siden finder du Cricut skæremaskiner i flere størrelser til forskellige behov, ligesom du kan finde både tilbehør og kreative materialer til maskinerne.

Cricut Joy

Lille, praktisk og stærk skæremaskine

Med denne Cricut skæremaskine får du en lille, men kraftfuld hjælper til dine kreative projekter. Cricut Joy kan både skære i, skrive og tegne på mere end 50 forskellige materialer, så der er nok at gå på opdagelse i. Den smarte Cricut Joy vil passe ind i ethvert hobbyrum, hvor den hurtigt vil blive din bedste DIY ven. Størrelsen på denne Cricut maskine gør den desuden til den perfekte skæremaskine til dig, som ønsker at tage din kreativitet med på farten.

Cricut Maker 3

Innovativ, intelligent og imponerende skæremaskine

Vil du have uanede kreative muligheder på et ekstra højt niveau, så skal du vælge en Cricut Maker. Denne Cricut maskine kan både skære, skrive, false, præge og meget mere i over 300 forskellige materialer, så intet sætter en stopper for dine kreative idéer. Maskinen er til dig, som har store kreative ambitioner, og som er klar til at opgradere værktøjerne i dit hobbyrum. Med Cricut Maker fra Cricut får du den ultimative maskine, der kan det hele – og som ikke er til at modstå.

Fold din kreativitet ud med Cricut

Der åbner sig en verden af kreative muligheder for dig, som investerer i en maskine fra Cricut. Din nye Cricut maskine laver selv de mest snørklede og avancerede udskæringer, så hold dig ikke tilbage. Det bliver pludseligt meget nemmere og sjovere at lave dekorationer til hjemmet, hjemmelavet julepynt i enhver afskygning og alt til festen – lige fra invitationer til bordpynt og bordkort. Cricut laver nemt pynt til kager, tekstildekorationer og udskærer stof, når du vil sy. Du kan med andre ord lave dekorationer og pynt til enhver anledning med Cricut.

Kom godt i gang med tilbehør og materialer fra Cricut

Når du har valg den rette Cricut skæremaskine til dit kreative behov, kan du dykke ned i det store udvalg af Cricut tilbehør og kreative materialer. Her finder du både ekstra knive, tuscher og gode skæremåtter til maskinen, ligesom du her kan få fingrene i de smarte varmepressere fra Cricut, der hjælper dig med at overføre dine motiver til ønskede overflader. Du kan vælge blandt en bred vifte af kreative materialer, lige fra papir og kartonlæderpapir og stof til transferark, strygefolie og vinyl.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.