Bordpynt, bordkort og invitation med pynt af rosetter og hampsnøre

#v13413

Indbydelsen er et dobbelt kvistkort med Pearl karton og designpapir til roset fra Vivi Gade. Herpå træstickers og snøret naturhamp i huller, lavet med Screw Punch. Menukort er lavet af karton, pyntet som indbydelsen, mens bordkortet er en roset.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1.   Indbydelse: Skær et stykke Pearl karton på 9 x 15 cm og fastgør det på forsiden af kvistkortet. Brug dobbeltklæbende tape.
Guide step %d
2.   Papirstrimlerne klippes til, så de passer til kortets længde. OBS! Gem resterne til brug på bordkort. Fastgør papirstrimlerne med dobbeltklæbende tape og undgå tape lige under strimlernes blondemønster.
Guide step %d
3.   Brug en Screw Punch og lav huller gennem alle lag i papirstrimlernes eksisterende huller. OBS! Spring 5. hul over fra oven.
Guide step %d
4.   Klip ca. 90 cm naturhamp, der er afstivet i hver ende med en klat lim og tørret. Naturhampen snøres i hullerne som vist på billedet.
Guide step %d
5.   Den klæbende 3D-pude bag på træhjertet fjernes forsigtigt og deles midt over med en saks. Sæt de to stykker fast på hjertet igen. Et stykke i hver side - for at undgå den fastsnørede hampsnor.
Guide step %d
6.   Menukort: Color Bar karton skæres til et stykke på 9 x 23 cm, Pearl karton på 8,3 x 10,5 cm, print med menu på 7 x 7,5 cm. Mål det største stykke på midten og fastgør de andre dele med det mindste stykke (teksten) øverst. Brug dobbeltklæbende tape.
Guide step %d
7.   Brug et falseben til markering af midten på det største stykke karton. Lav et ombuk.
Guide step %d
8.   Papirstrimlen klippes til, så den passer i kortets bredde. Skær de mindste huller fra og fastgør strimlen med dobbeltklæbende tape.
Guide step %d
9.   Bordkort: Papirstrimlen samles til en roset som vist på emballagen. På den runde oblat skrives gæstens navn, inden den fastgøres på rosetten.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.