Bordkort

Bordkort

Har du lyst til at lave kreative bordkort?
Lav dine egne bordkort og giv festens borddækning et personligt og kreativt præg.
Her finder du oplagte varer og masser af idéer til dine hjemmelavede bordkort.
Alle bordkort idéerne har vejledninger, og farverne kan du selv vælge, så dine bordkort passer til festens tema og din smag.


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
  3. 3
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
  3. 3

5. 

Find også inspiration til

 

Hyg dig med lav selv bordkort

Savner du noget kreativt og personligt i din bordpynt?

Så er hjemmelavede bordkort en rigtig god måde at tilføre bordpynten både kreativitet og personlighed.

Her på siden har vi samlet både varer og idéer, så du kan få inspiration til bordkort, du selv kan lave. Alle idéerne har vejledninger, så du nemt kan komme i gang.

Der er masser af fordele ved selv at være kreativ. Du kan fx:

  • Lave personlige detaljer
  • Vælge farver og motiver selv
  • Udtrykke din kreativitet
  • Have en afslappende og hyggelig stund med projektet

Find alt til hjemmelavede bordkort

Her på siden kan du finde alt, du skal bruge til lav selv bordkort. Bliv inspireret af vores idéer og vælg produkter i de farver og med de motiver, der passer til din fest.

Du finder bordkort og manillamærker i forskellige farver fra serien Happy Moments. Happy Moments er en produktserie med alt til din borddækning, så du kan sikre dig, at alt din bordpynt passer sammen i farverne.

Du kan også vælge imellem stickers og småpynt med mange forskellige motiver, som du kan bruge til at sikre dig, at dine bordkort passer til både festen og til din smag, uanset om du vil holde en fest, der tager udgangspunkt i en farve eller et tema – eller du bare gerne vil tilføre festen en del af din personlighed.

Flotte bordkort idéer

Vil du gerne have flotte og enkle bordkort idéer, så du selv kan komme i gang med at være kreativ, så får du her nogle idéer:

Vil du gerne lave bordkort, som er mere kreative end traditionelle, så tag et kig på bordkort af træskiver med tavlemaling og skolekridt for at se, hvordan du med træskiver og tavlemaling kan udfolde dig kreativt.

Har din fest et tema, kan du tage udgangspunkt i det. For eksempel kan du lad dig inspirere af bordkort til barnedåb med barnevogn, metalkarton og rhinsten, og se hvordan du kan bruge træpynt til at understøtte et tema.

Du kan nemt lave skønne og enkle bordkort. Se fx på bordkort til bryllup af karton hjerte med puffy sticker, hvordan du kan pynte et karton hjerte og klippe det, så det nemt kan sættes på et vinglas.

Du kan hurtigt lave nogle flotte bordkort med manillamærker. Bordpynt, servietpynt og bordkort i brunt med blonder er et eksempel på, hvordan du kan kombinere manillamærker med kageservietter.

Skal du holde fest i forbindelse med en mærkedag, kan du også finde bordkort til barnedåb, konfirmation, bryllup og fødselsdag.