Bordkort til konfirmation

Bordkort til konfirmation

Gå på opdagelse i idéer til at lave fine – og festlige – bordkort til konfirmation.
Her på siden finder du også de mest oplagte varer til hjemmelavede bordkort. Farverne kan blandes, så I sikrer, at bordkortene passer til festens stemning og tema.
Det er så hyggeligt at lave selv.
1 ) Udvalgte idéer
2) Uundværlige varer
3) Find materialer
4) Alle idéer


3. 

Find flere materialer

 


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

5. 

Find også inspiration til

 

Bordkort til konfirmation – lav selv

Har du og konfirmanden tænkt jer at lave en bordplan til konfirmationsfesten?

Så er hjemmelavede bordkort til konfirmation en oplagt mulighed for, at I kan gøre konfirmationsfesten personlig. I kan også udnytte muligheden for at udfolde jer kreativt samtidig med, at I gør noget ekstra ud af konfirmationsbordkortene.

Med lav selv bordkort til konfirmation kan I give bordkortene et personligt præg og helt selv bestemme, hvordan bordkortene skal se ud, så I er sikre på, at de passer til konfirmationsfestens bordpynt og konfirmandens smag.

Her på siden finder I forslag til de mest oplagte varer, I kan få brug for, fx bordkort, manillamærker, stickers og småpynt.

Derudover kan I finde masser af idéer til bordkort til konfirmationen og blive inspireret til, hvordan bordkort til konfirmation, som I laver selv, kan sammensættes med resten af bordpynten. Alle idéerne har vejledninger, så I nemt kan komme i gang med at være kreative, og husk at I kan tilpasse farverne, så de passer til lige netop jeres konfirmationsfest.

Hvorfor lave hjemmelavede bordkort til konfirmation?

Der er masser af gode grunde til at lave hjemmelavede bordkort til konfirmationen:

  • Hyg dig med projektet sammen med konfirmanden
  • Udtryk jer kreativt
  • Giv bordkortene et personligt præg
  • Få bordkort og bordpynt til at passe sammen

Når I selv laver bordkort til konfirmationen, har I rig mulighed for at tilpasse bordkortene til lige præcis den konfirmationsfest, I holder. I kan selv vælge både materialer, motiver og farver, så alt kan tilpasses jeres smag. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Idéer til bordkort til konfirmation

Mangler I inspiration til lav selv bordkort til konfirmation?

Hvis konfirmationsfesten har et gennemgående tema, er det selvfølgelig oplagt at holde sig til temaet, men mangler I noget konkret inspiration til bordkort til konfirmation, I selv kan lave, så får I her tre forslag:

  • Fritidsinteresse

Spiller konfirmanden badminton, eller har han eller hun andre fritidsinteresser som fx skateboard, fodbold, heste, musik eller ishockey, så kan I få inspiration til hjemmelavede bordkort til konfirmationen, hvis I ser på konfirmationsindbydelse og bordkort i turkis med badminton motiver.

  • Yndlingsfarve

Hvis konfirmanden har en yndlingsfarve, kan det være oplagt at tage udgangspunkt i den – og yndlingsfarven kan bruges igennem hele bordpynten. Vælger I produkter fra vores Happy Moments serie, sikrer I jer, at I kan bruge den samme farve både i bordkort, servietter, dug og meget mere. Et eksempel på hvordan det kan se ud, finder I, hvis I ser på bordpynt, bordkort og indbydelse med fotoramme i pink nuancer.

  • Utraditionelle bordkort

Vil I gerne lave bordkort til konfirmation selv på en lidt anderledes måde end traditionelle bordkort, kan I med fordel se på bordkort af træskiver med tavlemaling og skolekridt. Her er træskiver bundet om servietten og malet med tavlemaling, så I fx kan skrive navne på med tavlekridt.