Bordkort til fødselsdag

Bordkort til fødselsdag

Lav dine egne skønne bordkort til fødselsdagen.
Find inspiration ved at gå på opdagelse i varerne og idéerne på denne side. Alle idéerne har vejledninger, så du får forklaret, hvad du skal gøre for at lave de enkelte forslag til bordkort. Husk også, at du kan tilpasse dem din fødselsdagsfest ved at vælge frit mellem varer i mange farver.


2. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

3. 

Find også inspiration til

 

Bordkort til fødselsdag – lav selv

Lav selv bordkort til fødselsdag og tilfør din bordpynt både kreativitet og personlighed.

Bordkort til fødselsdag kan se ud på mange måder, men her på siden får du inspiration til, hvordan de kunne se ud og hvilke varer, du kan bruge til at lave dine egne fødselsdags bordkort.

Når du vælger at lave dine bordkort til din fødselsdag selv, har du rig mulighed for at:

  • Lave personlige detaljer
  • Vælge farver og motiver selv
  • Udtrykke din kreativitet
  • Hygge dig med projektet

Tager du udgangspunkt i en af idéerne, du finder hos os, kan du følge vejledningen, så du nemt kommer i gang, men du kan ændre på detaljerne, så du er sikker på, at dine fødselsdags bordkort passer til dig og din fødselsdagsfest.

Find alt du skal bruge til fødselsdags bordkort

Her på siden finder du alt, du skal bruge for selv at lave bordkort til din fødselsdag.

Hvad end du vil pynte allerede tilskårede bordkort eller bruge manillamærker som bordkort, kan du vælge mellem mange forskellige farver fra serien Happy Moments. På den måde kan du selv vælge præcis, hvordan bordkortene til din fødselsdag skal se ud.

Happy Moments er en produktserie med alt til din borddækning, så du kan sikre dig, at bordkortene til din fødselsdag passer til resten af bordpynten, hvis du har et farvetema.

Du finder også masser af forskellige stickers og andet småpynt til at sætte på dine fødselsdagsbordkort. Fx kan du finde minitøjklemmer, designtape, klistermærker, glitter, pailletter og meget mere. Vi har alt, du skal bruge for at lave unikke og personlige bordkort til din fødselsdag.

4 idéer til bordkort til fødselsdag

Mangler du idéer til bordkort til fødselsdag, får du her 4 gode idéer:

Vil du gerne lave bordkort til din fødselsdag, som ikke bare er lavet af karton og papir, så kast et blik på bordkort af træskiver med tavlemaling og skolekridt.

Du kan også lave fine fødselsdags bordkort, der kan fungere som servietringe, som det ses på invitation, menukort og bordkort som servietring i rød og hvid.

Mangler du en undskyldning for at bruge minitøjklemmer, så kan du bruge dem til at sætte bordkort på glas, ligesom på bordkort af manillamærke med udstanset blomst.

Er du mere til de klassiske, stilfulde bordkort, så kan indbydelse, menukort og bordkort i hvid og sort inspirere dig til, hvordan et hvidt bordkort med printet tekst, designpapir og rhinsten kan se ud.