Bordkort  til barnedåb

Bordkort til barnedåb

Mangler du inspiration til, hvordan du laver fine bordkort til barnedåb?
Her finder du varer og idéer med vejledninger, så du nemt kan komme i gang.
Farverne kan du selv vælge, så dine hjemmelavede bordkort passer til din barnedåbsfest og den stemning, du vil skabe.


1. 

Find flere materialer

 


2. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

3. 

Find også inspiration til

 

Bordkort til barnedåb – lav selv

Lav dine egne skønne bordkort til barnedåb og gør din borddækning lidt mere kreativ.

Du kan finde alt, du skal bruge på denne side. Her er både idéer med vejledninger, så du kan blive inspireret og nemt komme i gang, og de mest gængse varer du skal bruge til at lave dine egne fine barnedåb bordkort.

Der er masser af fordele ved selv at lave bordkort til barnedåb. Du kan fx selv:

  • Vælge farver
  • Vælge design og motiver
  • Udtrykke din kreativitet
  • Have en hyggelig stund med projektet

Find alt til barnedåb bordkort

Uanset hvilken type hjemmelavede barnedåb bordkort, du vil lave, kan du finde det, du skal bruge lige her.

Der er udskårne bordkort, du kan dekorere, men hvis du hellere vil binde bordkortene fast på servietringe eller sætte dem på vinglas, kan du bruge manillamærker.

Du finder masser af stickers og småpynt i forskellige farver og med mange forskellige motiver. Der er alt fra klistermærker, træstickers og stickers i andre materialer til glitter i alle regnbuens farver. Du finder helt sikkert noget, der kan passe til dine bordkort til barnedåb, når du laver dem selv.

For at du kan sikre dig, at dine bordkort til barnedåb passer til resten af pynten til din barnedåbsfest, har vi et stort udvalg af farver, som du selv kan vælge. Uanset om du bruger de traditionelle lyserøde og lyseblå farver, eller du vil kaste dig ud i lilla, grøn eller andre farver, kan du finde både bordkort, manillamærker og småpynt til dine barnedåb bordkort.

Du kan også blive inspireret til kreativt bordpynt og festpynt til lokalet, hvis du kigger på alle idéerne til barnedåbspynt.

Idéer til bordkort til barnedåb

Mangler du inspiration til dine bordkort til barnedåb, så læs med her og få 3 gode idéer til kreative bordkort til barnedåb:

Vil du lave bordkort, der passer sammen med et evt. menukort, så kast et blik på invitation, bordkort og menukort i lyserød med blomster og bånd og se, hvordan du kan lave fine bordkort til din barnedåb med udstansede blomster og designpapir i lyserøde farver.

Bordkort af træskiver med tavlemaling og skolekridt er en kreativ måde at lave bordkort, der også fungerer som servietringe.

Vil du farvekoordinere hele borddækningen til din barnedåbsfest, kan du få inspiration fra borddækning, bordpynt og bordkort i lilla og grøn med vimpler og blomster, hvor både bordpynt og bordkort til barnedåben passer sammen.