Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Bordkort

Varenummer:
220013

Bordkort

Varenummer:
220013
17,50 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Pæne bordkort af karton, der placerer gæsterne til de festlige livsbegivenheder.

Enhver gennemtænkt bordplan, kræver sine udsmykkede bordkort. Til de festlige lejligheder spiller bordkort altid en helt særlig rolle. Det er gæsternes vejviser. Find dit navn, og du har fundet din plads. Bordkort, der også kaldes glaskort, placeres helt klassisk ovenpå glasset, som en del af bordudsmykningen til fødselsdagen, barnedåben, konfirmationen eller brylluppet. Lav hjemmelavede bordkort, så får en fest lige efter din smag. Det hvide karton kan frit dekoreres med alt, hvad hjertet begærer. Lige fra pynt til sirlig håndskrift. Giv den gas med pynteidéerne til festen og skab en mindeværdig begivenhed.

Når gæsterne ser bordkortene, skal der ikke herske nogen tvivl om, at der er lagt op til mindeværdig begivenhed. De skildrer simpelthen, at her er der gjort noget ud af det. Du har lagt kreative kræfter i at få en indbydende stemning opbygget, og det bemærkes. Den elegante håndskrift og de små, fine detaljer, der indrammer hvert enkelt navn, giver gæsterne en varm velkomstfølelse, de længe vil huske. Så dyrk endelig din forkærlighed for hjemmelavede bordkort, Ethvert gør-det-selv-projekt er tiden værd. Du bliver stærkt belønnet, når du sidder i din kreative boble og mærker roen og fordybelsen, der skyller indover dig. Idéerne til det perfekte bordkort kan måske virke overvældende, når du ved, at du helt selv kan sætte dit præg på dem. Men de frie rammer, får din kreativitet til at spire, og du kan ikke vente med at komme i gang med de mange pyntemuligheder.

Specifikationer
Varenummer220013
FarveRød
BrandHappy Moments
Enhedpk.
Ean nummer5712854311243
Gramvægt 220 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 stk.
str. 9x4 cm
Farverød

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.