Borddækning og bordpynt til konfirmation

Borddækning og bordpynt til konfirmation

Til en konfirmationsfest er det oplagt at gøre noget særligt ud af borddækningen og bordpynten. Derfor får du masser af idéer og de mest oplagte varer, som du – og konfirmanden – kan gå på opdagelse i.
1 ) Udvalgte idéer
2) Uundværlige varer
3) Find materialer
4) Alle idéer


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Lav selv bordpynt til konfirmation

Vil du og konfirmanden lave jeres egen bordpynt til konfirmationen?

Så er I kommet til det rette sted.

Her på siden finder I skønne idéer til konfirmations pynt og inspiration til konfirmation borddækning med vejledninger, så I snildt kan komme i gang med at lave en smuk borddækning med hjemmelavede detaljer til konfirmationsfesten. I kan også gå på opdagelse i massevis af varer, som I selv kan vælge farven og motiverne på, så I er sikre på, at borddækningen og bordpynten til jeres konfirmation passer til konfirmanden og festen.

Fordele ved hjemmelavet bordpynt til konfirmation

Der er masser af fordele ved at lave bordpynt til konfirmationen selv:

  • Tilpas alle farver og motiver til konfirmandens smag
  • Hyg jer sammen med at lave pynten
  • Udtryk jeres kreativitet
  • Skab unikt pynt til konfirmationen

Hjemmelavet bordpynt til konfirmation er en oplagt mulighed for at give konfirmationsfesten et personligt præg og give konfirmanden mulighed for helt selv at vælge, hvordan borddækningen til konfirmationen skal se ud. I kan selv vælge materialer, motiver og farver, så I er sikre på, at bordpynten til konfirmationen passer lige præcis til den konfirmationsfest, I holder.

Idéer til konfirmation pynt

Mangler I idéer til konfirmations pynt, I selv kan lave?

Hvis I har et gennemgående tema til konfirmationsfesten, er bordpynt til konfirmation en god måde at understøtte temaet på.

Borddækning i hvid og rosa med blomster er et godt eksempel på, hvordan glas, blomster og dekorationssten kan bruges som bordpynt til konfirmation. Alle produkterne er fra serien Happy Moments, som findes i flere forskellige farver, så I selv kan vælge, hvilken farve I vil have. På den måde sikrer I jer, at jeres konfirmation pynt passer til konfirmandens smag.

Et andet eksempel er at få naturen med i jeres bordpynt til konfirmation med naturgrene med bær af Silk Clay i glas med ballonbetræk. En nem idé at lave, som virkelig kan pynte til konfirmationsfesten.

Er konfirmanden glad for fodbold, kan I finde noget inspiration i borddækning, bordpynt og bordkort i hvidt og grønt med sportstema. Her kan I se, hvordan bl.a. dekorationssten, fodbold-dekonitter og et par fodboldstøvler kan bruges til bordpynt til konfirmation.

Inspiration til borddækning til konfirmation

Vil I gerne sikre sammenhæng i borddækningen til konfirmation, så finder I masser af inspiration her.

I kan for eksempel se på borddækning og bordpynt i lyseblå med papirblomster, balloner, serviet foldet som tårn og bordkort. Alt bordpynten findes i forskellige farver, så I kan selv vælge farver på fx duge, bordløbere, stearinlys og servietter, så de passer til lige præcis jeres konfirmation borddækning.

Bordpynt, bordkort og invitation i limegrøn og blå med fodbolde er et forslag til, hvordan limegrøn og blå kan kombineres til borddækning til konfirmation. Her er brugt småpynt med fodboldmotiver, som selvfølgelig kan tilpasses konfirmandens interesser.