Bolsje startsæt, jordbær og flødekaramel

Varenummer:
v11240

Bolsje startsæt, jordbær og flødekaramel

Varenummer:
v11240

[b]Mængde:[/b] Ca. 500 g. [b]Tilberedningstid:[/b] ca. 30-45 minutter [b]Holdbarhed:[/b] 1 måned i lufttæt emballage

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Din tilpasning
Kreativ idé
Bolsje startsæt, jordbær og flødekaramel
Bolsje startsæt, jordbær og flødekaramel

På lager

15,50 DKK

Oversigt
    Kreativ idé
    Sådan gør du
    Guide step %d
    Ingredienser:
    [b]Grundmasse:[/b] 1 dl. vand 450 g sukker 125 g druesukker [b]Jordbærbolsjer:[/b] 2 tsk. citronsyre 1,5 ml rød slikfarve 2 ml jordbæraroma [b]Flødekaramelbolsjer:[/b] 1,5 ml brun slikfarve 4 ml flødekaramelaroma
    2
    [b]Redskaber:[/b] 1 lille gryde med låg (ikke aluminium) 1 vægt 1 deciliter mål 1 termometer (200 grader) 1 håndklæde 1 bageplade (evt. 2 ved flere portioner) 1 teflonvæv 1 pensel 2 plastskrabere 1 sprøjte 1 saks pr. bolsjeklipper [b]Emballage[/b] Plastposer eller anden lufttæt emballage
    Sådan gør du:
    1. Fold håndklædet og læg det på bordpladen. Læg bagepladen på håndklædet. Smør teflonvævet med ganske lidt olie på begge sider og læg det på bagepladen. Smør plastskrabere og sakse men en smule olie. 2. Kom vand, sukker og druesukker i gryden og sæt den på fuld varme med låg. 3. Når at sukkeret er smeltet, tages låget af og termometeret sættes i gryden. 4. Kog op til nøjagtigt 162 grader og hæld massen på teflonvævet. 5. Vent ½ minut. Tilsæt farve og evt. citronsyre. Ælt med plastskrabere fra side til side, så farven fordeles og massen flyttes rundt på teflonvævet. 6. Når massen er lidt fastere, tilsættes smagsstoffet. Ælt videre til massen er så afkølet, at den kan æltes med hænderne. 7. Saml massen i en klump og træk korte strimler ud, efterhånden som de klippes til bolsjer eller formes til slikkepinde. Lad ikke bolsjerne røre hinanden. 8. Bolsjerne pakkes lufttæt når de er let afkølet. [b]Fejlfinding:[/b] Bolsjemassen krystalliserer: - Underlaget kan være blevet for varmt. Skift bagepladen eller flyt til et nyt sted på bordpladen. Bolsjerne klistrer: 1. Der kan være brugt for meget olie på teflonvævet og reskaber. 2. Luftfugtigheden i lokalet kan være for højt - luft ud.
    Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.