Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Bøllehat

Varenummer:
995790

Bøllehat

Varenummer:
995790
23,95 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)
Skift variant
  • 1 Stk., 58 cm, Hvid
  • 1 Stk., 54 cm, Hvid
  • 12 Stk., 58 cm, Hvid
  • 1 Stk., 54 cm, Hvid
  • 12 Stk., 54 cm, Hvid
  • 1 Stk., 58 cm, Hvid

Supersød bøllehat, som bare venter på lidt kreativ udfoldelse. Dekorer den med tusch eller maling beregnet til tekstil, batikfarver m.m.

Den hvide bøllehat er dit tomme lærreder, der higer efter din kreativitet. Slip din fantasi fri, for nu har du chancen for at skabe en personlig bøllehat til dig selv, eller en du holder af. Gemmer din kreative værktøjskasse på en god tekstiltusch eller noget tekstilmaling, er der intent der kan stoppe dig. Inden du kaster dig ude i det kreative projekt, lægger du et stykke plast eller pap ind i hatten, så farverne ikke smitter af på indersiden. Strygefikser til sidst dit kunstværk på bøllehatten, så farverne holder til i vask efterfølgende.

Du kan hurtig blive sommerklar med en solhat, der ikke alene beskytter dig mod solens skarpe stråler, men som også er supersmart. Denne drøm af en bøllehat kan begge dele. Den er praktisk såvel som dekorativ. På de varme sommerdage nyder du det flotte motiv og de friske farver, du valgte at male på, for nu matcher den dit søde og nøje sammensatte outfit. Den bliver uden tvivl den optimale sommerledsager, som følger dig uanset, hvor du skal hen. Bøllehat og sommer går simpelthen hånd i hånd. Den giver dig et cool, personligt look, men kan også blive din redning på de dårlige hårdage. At design din egen bøllehat er et kreativt projekt, der du kan lægges mange afstressende timer i. Bagefter kan du stolt vise din kreativitet frem og måske inspirere andre til at dekorere deres egen bucket hat.

Specifikationer
Varenummer995790
FarveHvid
Enhedstk.
Ean nummer5707167221280
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 58 cm
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.