Blyantholder

Varenummer:
54472

Blyantholder

Varenummer:
54472
31,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Kombiner kreativitet og praktisk opbevaring i ét, med denne rektangulære blyantholder i lyst træ, som kan dekoreres, lige som du ønsker det. Blyantholderen indeholder tre rum, hvoraf to af rummene er med en skråt afskåret side, for nem opbevaring af mindre skrivebordsartikler.

Blyantsholderen kan selvfølgelig bruges, som den er, men det er da lidt sjovere at gøre den personlig ved fx at male træets overflade med den dækkende Plus Color hobbymaling og lave flotte detaljer med Plus Color tusch. Eller hvad med at dekorere den med brændte mønstre og streger med en elbrænder eller beklæde overfladen med decoupage m.m.? Mulighederne for at gøre blyantholderen ekstra dekorativ er altså mange.

Brug holderen på skrivebordet, i køkkenet, på værelset eller andre steder, hvor den kan gøre nytte og holde styr på små ting, der ikke lige har en fast plads - fx nøgler, clips, skriveredskaber, huskesedler osv

Specifikationer
Varenummer54472
Enhedstk.
Ean nummer5712854454094
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
B 20 cm
H 11 cm
Træsort krydsfiner
Dybdedybde 9,8 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.