Blomsterpind

Varenummer:
10902

Blomsterpind

Varenummer:
10902
60,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Blomsterpinde af splitbambus til dine voksende planter, der mangler støtte, men du kan også bruge dem til masser af kreative projekter.

Sæt blomsterpinden op af din lille plantestikling derhjemme i vindueskarmen, og pludselig har den alt den støtte, den skal bruge til at vokse sig stor og stærk… men en blomsterpind er aldrig bare en pind, når man har kreativitet på hjernen.

Når det gælder hobbyting, kan man aldrig gå ned på udstyr, og selv en pind af splitbambus kommer med masser af muligheder:.

  • Sæt sammen både arme og ben på de hjemmelavede figurer, både de sjove, de søde og de kreative. Gør det til en leg at lave den højeste, største eller sjoveste dyr
  • Dekorer årets påskeæg, og placer en blomsterpind i æggets hul som et håndtag, der kan hjælpe med at styre malerarbejdet
  • Anvend blomsterpindene til det hjemmelavede dukketeater. Lim blot en pind på hver dukke, og lad forestillingen begynde!
.

De fleste planter på et tidspunkt har brug for en form for blomsterpind eller bindetråd, når de begynder at gro op ad? Blomsterpinden guider planten i den rigtige retning, og hjælper den med at blive større uden at knække. Men blomsterpinde er ikke kun til opbinding og støtte af unge planter, ligesom navnet antyder - de kan meget mere end det. De runde pinde af splitbambus har nemlig fundet vej til hobbyuniverset, og er en ting, der gang på gang overrasker med sit kreative potentiale

Specifikationer
Varenummer10902
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167122969
Detailmængde 200 stk.
Indholdsmængde 200 stk.
L 25 cm
tykkelse 3 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.