Blomsterpind

Varenummer:
10902

Blomsterpind

Varenummer:
10902
57,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering

Blomsterpind af splitbambus til den unge plante, der mangler støtte i sin vækstrejse.

Sæt blomsterpinden op af den lille plantestikling derhjemme i vindueskarmen og pludselig har den alt den støtte, den skal bruge til at vokse sig stor og stærk. Men en blomsterpind er aldrig bare en pind, når man har kreativitet på hjernen. Du kan også sæt to pinde i bunden af din nylavede, modellerede figur og pludselig har den fået et par lange stænger.

Når det gælder hobbyting, kan man aldrig gå ned på udstyr. Selv en pind af splitbambus kommer med et stort potentiale. Sammen kan I sætte både arme og ben på de hjemmelavede figurer, både de sjove, de søde og de kreative. Gør det til en leg at lave den højeste, største eller sjoveste dyr. Ligegyldigt hvilket kreativ projekt du er i gang med, kan du sikkert få brug for en pind eller to - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Specifikationer
Varenummer10902
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167122969
Detailmængde 200 stk.
Indholdsmængde 200 stk.
L 25 cm
tykkelse 3 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.