Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Blåler

Varenummer:
78960

Blåler

Varenummer:
78960
93,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Lækkert blåler, der kan drejes eller modelleres til sjove og kreative idéer. Kan brændes i keramikovn og dekoreres med glasur

Kan du huske de gode, gamle billedkunsttimer, hvor små, sjove værker begyndte at tage form, så snart du havde leret mellem hænderne. Nu er det tid igen til at slippe fantasien løs! Tag kreativiteten i hånden og spring ud i dit næste formgivningseventyr. Det starter altid med den skæve lerklump på bordet. Den ligger bare dér og tigger om at blive forvandlet til noget - et kaffekrus, en frugtskål eller et frygtindgydende monster? Efter brænding i keramikovn ved max 1000 grader vil blåleret fremstå lys gul. Derefter opbevares det i en lufttæt beholder. Husk at leret ikke må udsættes for frost, da leret kan tage skade.

Det sker altid, når du er ved at lægge sidste hånd på værket. Du rammes du af en stolthed over, hvad du forme med egne hænder. På bordet står den færdigbrændte lerskål, der ganske vist er lidt skæv, men som formår at få frugten fra Brugsen til at ligne et kunstværk. I vindueskarmen står små, glaserede lerfigurer på rad og række og minder dig om, at I oftere skal have en dag i kreativitetens tegn. Selv kaffekruset, du står og sipper lidt af, er designet af dig selv. Du bliver måske ikke professionel keramiker, men skaberglæden er ikke til at tage fejl af. Med blåler, der er et af naturens egne godter, kommer en helt særlig fordybelse, som alle kan få glæde af. Ligegyldig om du arbejder med vores blåler på en drejebænk eller bruger hænderne direkte, kan du stadig trylle de mest fantastiske ting frem. Prøv også at gå krea-amok med vores dekorationsler eller selvhærdende modelleringsler.

Specifikationer
Varenummer78960
Enhedpk.
Ean nummer5701447110103
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 kg

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.