Bitzer

Varenummer:
100785

Bitzer

Varenummer:
100785

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt for privatkunder. Produktet kan være tilgængeligt for dig som B2B eller offentlig kunde, efter at du har logget ind. Har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice.

På lager
1-3 hverdages levering

Materialesæt til modellering af karakterer fra F for Får filmen 'Fårmageddon' med Silk Clay® og Foam Clay®, styropor, rulleøjne, chenille, glitterlim m.m. Vejledning medfølger hver enkelt

Lav de søde, velkendte figurer fra F for får filmen. Følg videovejledningen eller den visuelle trin-for-trin vejledning på pakken, til at forme den bløde Silk Clay og Foam Clay med hænderne og de medfølgende værktøjer.

At genskabe former og figurer der i forvejen er fastsat, er en kreativ proces hvor du træner din præcision, finmotorik og ikke mindst evnen til at opfange sammenhænge. Når du opfanger sammenhænge, tænker du kreativt. Om du bruger sættet derhjemme, i institutionen eller i skolen, er der læringspotentiale i en kreativ opgave som denne.

Specifikationer
Varenummer100785
BrandShaun the Sheep
Enhedsæt
Ean nummer5712854365185
Detailmængde 18 sæt
Indholdsmængde 18 sæt
Farvehvid;lyseblå;blå;brun;sort;lilla;pink

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.