Bio-glimmer

Varenummer:
284365

Bio-glimmer

Varenummer:
284365
43,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Bionedbrydeligt, miljøvenligt glitter med masser af glimmereffekt. Lavet af cellulose udvundet af eukalyptustræer, som er dyrket i certificerede, bæredygtige skovbrug. 100% fri for plast. Bruges til hobbyprojekter som erstatning for almindeligt glimmer. Røres bio-glimmer direkte i væske, kan farven flyde ud. Bio-glimmer kan komposteres og nedbrydes naturligt i vand over tid..

Bio-glimmer kan anvendes på samme måde som traditionelt, velkendt glitterdrys og kan fx drysses oven på våd maling, lim og dobbeltklæbende tape eller blandes i Sticky Base. Vær dog opmærksom på, at farveblødning kan forekomme, hvis bio-glimmer blandes direkte i vandholdige/flydende produkter, eller hvis det drysses på langsomttørrende emner som fx håndlavet papir. Bio-glimmer er oplagt som glittereffekt på dekorationsemner som træ, pap, karton, papir og lign

Specifikationer
Varenummer284365
Enhedds.
SæsonBasis
Ean nummer5712854438681
Detailmængde 1 ds.
Indholdsmængde 10 g
diam. 0,4 mm
Farve blå

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.