Basis materialesæt

Med et af vores basis krea-sæt går du aldrig galt i byen. Sættene indeholder forskellige kreative materialer, du kan gå på opdagelse i. Her er krea-sæt inden for et bredt udvalg af sjove aktiviteter for børn såvel som voksne, som kan lide at fordybe sig i kreativitet.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Basis materialesæt fyldt med kreativitet

Hvad er et basis materialesæt, og hvordan får du fat i et? Basis materialesæt er æsker, som indeholder alt det du skal bruge til at være kreativ - enten alene eller sammen med familie og venner. Alle de nødvendige basismaterialer og vejledning er inkluderet i æskerne, hvilket gør det supernemt for dig at starte sjove aktiviteter i hverdage og i ferier. Hvad end du har lyst til at male, klippe i karton og papir eller bygge søde figurer, kan du helt sikkert finde et eller flere DIY kits, der matcher det du ønsker at lave. Ønsker du at prøve vores populære basis materialesæt, er du landet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig samlet alle vores basis materialesæt - lige fra DIY Kits, Start DIY Kits og Mini DIY Kits til krea-mix og kreative kasser. Dermed giver vi dig et overblik over vores brede udvalg af kreative og sjove aktiviteter. Denne side er altså det perfekte sted at lede, hvis du er på udkig efter sjove aktiviteter for voksne eller sjove aktiviteter for børn.

 

Sjove aktiviteter med DIY kits

Er du fuld af kreativitet, elsker du sikkert DIY, hvor du får lov til at lave ting fra bunden af. Det fantastiske ved DIY, er, at du kommer du helt tæt på de enkelte materialer, og ser hvordan tingene bliver skabt fra start til slut. Dermed styrer du selv processen og det endelige udtryk på de ting, du laver – hvilket er det allerbedste ved DIY. Når du fx laver DIY pyntegenstande og DIY ophæng, kan du få det til at matche din personlige stil, modsat når du køber det færdigt i butikkerne. Så prøv vores mange DIY kits, og begynd de små kreative projekter, hvor du frit kan lege med materialer som garnperlerpomponer, papir og karton m.m. De færdige DIY ting kan du bruge som hjemmelavede gaver til dem du har kær.

Kig gerne i vores univers af kreative idéer, og find inspiration til, hvad dig familien kan lave sammen.

 

Masser af læring, fordybelse og familiehygge

Er du endnu ikke blevet overbevist til at prøve vores basis materialesæt, så forsæt med at læse - for nu kommer vi med de hidtil bedste grund til at prøve dem:

  • Familiehygge

Hvad er bedre til at samle hele familien omkring bordet end en kreativ aktivitet? Især når højtiderne og ferierne kommer, er det rart at have noget, som er underholdende og stimulerende for både børn og voksne. Heldigvis er vores DIY Kits, Mini DIY Kits, Start DIY Kits og Maxi DIY Kits så fyldt med sjove aktiviteter, at I ikke løber tør for familiehygge lige foreløbig.

  • Fordybelse

Når den hektiske hverdag bliver fyldt op med pligter og gøremål, kan kreative projekter gøre underværker. Når du er kreativ, kommer du ind i en verden, hvor du kan fordybe dig. Her bliver du helt opslugt af det, du laver, og din fornemmelse af tid og sted forsvinder fuldstændig. På den måde kan kreativitet nærmest have meditativt og terapeutisk effekt.

  • Læring

Udover fordybelse og familiehygge, er der også meget læring at hente i vores basis materialesæt. Du kan blive klogere på en bestemt hobby, teknik eller materiale og er børnene med fra sidelinjen, kan de lærer en masse om farver og former. Dermed er læring en stor del af vores basis materialesæt.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.