Barnedåbspynt

Barnedåbspynt

Har du lyst til at lave din egen barnedåbspynt?
Her finder du varer i flere farver og idéer med vejledninger, så det er enkelt at komme i gang.
Du kan hygge dig med at lave den fine barnedåbspynt alene eller sammen med andre – og lave en barnedåb der bliver lige, som du drømmer om.


2. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
/40 /80 /120

Find alt til barnedåbspynt til pige og dreng

Skal du holde barnedåb for din lille ny og vil du gerne lave barnedåbspynt selv?

Du kan finde alt, du skal bruge til selv at lave dåbspynt her på siden. Bliv inspireret til hvilke projekter du kan kaste dig over – alle idéerne har vejledninger, så du nemt kan komme i gang med at lave hjemmelavet pynt til barnedåben.

Du kan vælge mellem masser af forskellige produkter i flere forskellige farver, bl.a. lyseblå og lyserød. Du finder alt fra duge, bordløbere, servietter og andre gængse festartikler til papirpomponer, dekorationssten og andet småpynt, du kan bruge til at kreere din egen barnedåbspynt og imponere gæsterne med dit overskud og din kreativitet.

Fordele ved hjemmelavet pynt til barnedåb

Der er masser af fordele ved hjemmelavet pynt til barnedåb. Du kan fx selv:

  • Vælge farver, designs og motiver
  • Udfolde dig kreativt
  • Have en hyggelig, afslappende stund med projektet

5 idéer til bordpynt til barnedåb

Ved du ikke helt, hvor du skal starte, så får du her fem gode idéer til barnedåbspynt, du selv kan lave:

En lille vase af glaskugle stående på gardinring er en sød måde at få blomster med i bordpynten til barnedåb. Du kan fx male gardinringen, så den passer til resten af barnedåbspynten.

Du kan pynte lysglas med bælte af hjerte i satinbånd og bruge matchende lys til at få lidt varme i din bordpynt til barnedåben.

Vil du tilføre din dåbspynt lidt natur, kan du fx bruge naturgrene med bær af Silk Clay i glas med ballonbetræk. Ballonerne findes i mange forskellige farver, så du nemt kan tilpasse farven til resten af din barnedåbspynt.

Har du en menu, du gerne vil indlemme i bordpynten til barnedåben, kan du selv lave et fint menukort, ligesom du kan se i dåbsinvitation, menukort og bordkort til barnedåb pyntet med barnevogn og bånd. Her passer både invitationer og barnedåbspynt sammen.

Trænger væggene til lidt barnedåbspynt, kan du kaste dig ud i at lave din egen flagranke af hør og papirblonder.

Borddækning til barnedåb – få inspiration

Vil du gerne koordinere din borddækning til barnedåben, kan du finde inspiration her.

Se fx hvordan du kan lave borddækning og bordpynt i pink og rosa med lakridskonfekt af Silk Clay. Du kan også lave en fin borddækning med barnedåbspynt med trædyr, servietfoldning, menukort, pomponer og helium balloner.

Vil du gerne farvekoordinere din borddækning til barnedåben, er der hjælp at hente i vores Happy Moments serie, hvor alle produkterne findes i forskellige farveserier. Se fx hvordan du laver bordkort og bordpynt i lyseblå med papirblomster, balloner, serviet foldet som tårn og bordkort - eller se den samme borddækning til barnedåb i lyserød.