Koncepter

FN's Verdensmål

FN’s Verdensmål

– lær børnene om bæredygtig udvikling

Du kan være med til at bidrage til FN’s Verdensmål igennem kreativitet til børn. Vi har et stort sortiment af produkter, som lærer vores børn om bæredygtig udvikling og planeten. Ved du fx, at glimmer ikke behøver skade miljøet? Vi har nemlig bionedbrydeligt glimmer lavet af cellulose fra eucalyptustræer, ligesom meget af vores emballage genbruges i de færdige projekter.  

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling skal frem til 2030 sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på.

Forslag til butiksoplæg

Vi skal gøre det nemt for kunderne at kaste sig ud i kreative projekter, og det gør vi bedst ved at inspirere dem. Herunder kan du downloade varelister, så du kan indrette inspirerende butiksoplæg, og printfil til A3/A4-skilt, som du kan placere ved produkterne.

Kreativitet på den nemme måde

Vil du gøre det ekstra nemt for dine kunder, kan du lave krea-pakker med alle produkter samlet i en papirpose med et inspirationspostkort.

Du kan også sælge vores materialesæt, som indeholder alt til den kreative aktivitet.

Krea-pakke – mal på sten

Saml Silk Clay, tuscher, lim og bio-glimmer i en papirpose, så dine kunder let kan kreere søde og sjove skildpadder – og samtidig lære om livet i havet.   

Du kan samle alle produkter, som dine kunder skal bruge, i en papirpose med et inspirationspostkort.

Krea-pakke - mal på trævarer

Saml havdyr-figurer, havdyr til ophæng, hobbymaling, lim, tusch og bio-glimmer i en papirpose, så dine kunder nemt kan kreere fine og farvestrålende havdyr – og samtidig lære om livet i havet

Udforsk naturen i materialesæt

Skab blikfang i butikken, og gør det samtidig supernemt for dine kunder at lære om naturen med vores fine materialesæt. Sættene indeholder alt, hvad kunderne skal bruge for at gå på opdagelse i den kreative natur.

Genbrug emballagen

Væk begejstring hos dine miljøbevidste kunder med vores kreative minikits og materialesæt, som genbruger emballagen i de færdige idéer.

Emballagen genanvendes i de færdige idéer

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.