Armbånd af smykkewire med rocaiperler og vedhæng

Armbånd af smykkewire med rocaiperler og vedhæng

Inspiration: 14462

Fra: 2,30 kr

Til: 1.006,25 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 2,30 kr

Til: 1.006,25 kr

De viste armbånd er lavet af smykkewire, hvorpå rocaiperler er trukket. Et armbånd er pyntet med et buet rør, der er trukket på midtvejs, mens to armbånd er eftermonteret med en lille medaljon i vedhæng.
Guide step 1
Step 1.
Smykkewiren til armbåndet tilpasses efter ønsket længde. (OBS! Medregn længden på karabinlåsen). Knudeskjuler og wireklemme monteres i den ene ende af en wire. Klemmen trykkes flad, hvorefter den omsluttes af skjuleren.
Guide step 2
Step 2.
Rocaiperler trækkes på wiren. Her i en længde på ca. 6 cm.
Guide step 3
Step 3.
Træk det buede rør/mellemstykket på wiren og fortsæt med samme antal rocaiperler som på modsatte side af røret. TIP! Benyttes mindre perler fyldes wiren helt op med disse, før røret trækkes på som vedhæng.
Guide step 4
Step 4.
Afslut på samme vis som ved start med knudeskjuler og wireklemme. Herefter monteres en O-ring i hver ende, hvoraf karabinlåsen isættes den ene, før den lukkes. Tag tænger til hjælp.
Guide step 5
Step 5.
Variant: Den lille medaljon sættes i en O-ring, der monteres på armbåndet og lukkes ved brug af en fladtang.
Guide step 6
Step 6.
Variant: Det store åbne vedhæng monteres midtvejs mellem rocaiperlerne. Sæt en wireklemme på og herefter vedhænget. Træk wiren gennem wireklemmen igen og tryk klemmen flad med en tang. Træk de sidste perler på og afslut som anvist under trin 4.
Guide step 7
Varianter

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms