Aliens' univers

Varenummer:
97064

Aliens' univers

Varenummer:
97064
246,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-11-10)
Skift variant

Materialesæt med rumtema gør det lettere at lære og udforske universet og dens sjove rumvæsener. Indeholder mange forskellige, kreative materialer til modellerede temafigurer med Pearl Clay, Silk Clay® og Foam Clay®. Inspiration og vejledning medfølger

Du keder dig aldrig med en levende fantasi. Det ene øjeblik er du på jorden, og i det næste leder du efter liv på Mars. Vores materialesæt i vaskeægte rumtema gør det nemt for både store og små at tage på rumrejse ude i galaksen. Måske finder I nye uudforskede planeter og møder små, sjove aliens, der kommer flyvende i en ufo. Med lidt voksenhjælp kan børn fra 5-6 år have stor fornøjelse af at modellere - enten direkte efter den medfølgende vejledning - eller efter deres egen fantasi. Det skaber en lærerig oplevelse omkring vores store solsystem lige fra dens planeter til alle stjernerne. Efterfølgende kan I bruge æsken til udstilling eller lade den indgå i børnenes leg.

Sammen er I på vej ud på en rumrejse, der hverken kræver rumraket eller rumdragt. Den foregår lige ved køkkenbordet, hvor hver planet besøges, idet den formes i hænderne. I starter på den røde planet og jordens nabo, Mars. Her møder I sjove rumvæsener, som I har modelleret i finurlige former og givet rigelig med arme og øjne. Men det er hårdt at være rumrejsende, for læringen foregår i raketfart, mens finmotorikken styrkes mere og mere. Heldigvis har I aftalt, at I en anden dag tager på en farlig ekspedition ud til fjerne galakser. Der nemlig meget, der skal læres og udforskes i det gigantiske univers.

Indhold: Pearl Clay®, Silk Clay® og metallic Foam Clay® i flere farver. Derudover styroporkugler, mosgummifigurer, øjne af plast, pomponer, nåle, ophæng samt ophængsnor og lim. Fortrykt baggrund

Specifikationer
Varenummer97064
BrandPearl Clay
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854313179
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.