MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Akvareltusch

Varenummer:
34339

Akvareltusch

Varenummer:
34339
87,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandbaseret akvareltusch med dobbeltspids – en penselspids og en hård filtspids. Den flydende akvarelmaling i tuscherne påføres på papir og kan herefter udtones og blendes med vand, så du kan lave flotte farvespil og effekter. Tuscherne har ventilerede sikkerhedslåg, er nemme at anvende og dækker godt.

Lav de flotteste gradueringer og spændende effekter. Penselspidsen er fleksibel og kan variere i stregtykkelse, mens den faste, fine spids er god til detaljer.

Slip farveglæden løs, og nyd et par timer i selskab med din indre kunster, hvor du lader farverne danse på tørt eller vådt akvarelpapir. Tuscherne er især ideelle til farvelægning, lettering og spændende illustrationer – uanset om du er nybegynder eller øvet inden for akvarel

Specifikationer
Varenummer34339
FarveAssorterede farver
Enhedpk.
Ean nummer5712854453745
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 12 stk.
streg 2+4-8 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.