Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment til og med 31/10 2021.

Akvarelpapir

Varenummer:
22110

Akvarelpapir

Varenummer:
22110
62,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant

Fyldigt akvarelpapir af 100% cellulose i rigtig god kvalitet med struktureret overflade

For at lykkes med akvarellen anbefales det at bruge akvarelfarver i pans med perlemorspigmenter (som har den virkning, at farven står frem på den sorte bund). Alternativt kan du bruge klassiske akvarelfarver i pans, hvor du iblander den hvide farve til alle de øvrige farver fra paletten. Herved står farverne frem på det sorte akvarelpapir som pastelfarver. Farvekridt: Den porøse tørpastel, den bløde og fedtede oliepastel eller de hårde vokskridt m.m. anvendes direkte på akvarelpapiret, hvor de lyse farver naturligvis vil give størst effekt på den sorte bund. Husk at fiksere tørpastellen til sidst med Fixativ.

Ønsker du at arbejde med lyse farver på mørk bund, er dette akvarelpapir et godt valg med flere anvendelsesmuligheder. Papirets sorte farve giver nye muligheder for dekoration med akvarelfarver, men også med farvekridt som fx tørpastel, oliepastel m.m. Vigtigt i forhold til alle farverne er det, at der ikke er sparet på pigmenterne

Specifikationer
Varenummer22110
FarveSort
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5703550123742
Papir størrelseA4
Gramvægt 300 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 ark
Papirformat A4
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.