Akvarelblok

Varenummer:
22107

Akvarelblok

Varenummer:
22107
Tilbudspris 37,36 DKK Vejl. pris inkl. moms 43,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Blok med akvarelpapir, som giver dig de bedste resultater med vandfarver.

Med en blok som denne, kan du trygt kaste dig over vandfarverne — for akvarelpapirets struktureret overflade omfavner farvernes nuancer helt perfekt. Mens du maler, skal du lade papiret sidde på blokken — hvert ark er nemlig limet i siderne for at undgå, at papiret krøller eller bukker, når du tilføjer vand. Men når dit værk er helt tørt, kan du forsigtigt skære papiret fri i siden med en kniv.

Med akvarelblokken kan du:.

  • Eksperimentere med forskellige maleteknikker — fx vådt-på-tørt, vådt-i-vådt, løfteteknik eller glidende strøg
  • Male flotte illustrationer, og hænge dem op på væggen med plakatlister
  • Lave fine akvarelfjer, som kan hænge i vindueskarme eller på grene
.

Det er altid vigtigt at have det rigtige papir klar, når du skal male med vandfarver. Faktisk er papirkvaliteten så afgørende for dine værker, at du ikke burde tænke på andet — for mens almindeligt papir krøller, når det kommer i kontakt med vand, holder akvarelpapiret sig glat og jævnt. Det gør det, fordi arkene er limet sammen på alle sider. Men dette er langt fra det eneste, som gør akvarelpapir specielt. Akvarelpapir er også kendt for at være kraftigere end almindeligt papir, hvilket hjælper med at gøre vandfarvernes nuancer endnu flottere. Det betyder, at du er sikret de bedste resultater med akvarelpapir — og når du har en hel blok fyldt med akvarelpapir, kan du roligt gå i gang med at lave masser af værker. Mangler du vandfarver eller pensler kan du finde mange forskellige her på hjemmesiden — ligesom du også kan blive inspireret af vores mange idéer med vandfarver

15%
Specifikationer
Varenummer22107
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167726273
Papir størrelseA4
Gramvægt 180 g
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 20 ark
ark 210x297 mm
Papirformat A4
Farve hvid

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.