Akryllak

Varenummer:
392620

Akryllak

Varenummer:
392620
45,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandbaseret akryllak i rigtig god kvalitet, som er perfekt, når du vil beskytte overfladen på et emne - eller blot gøre den ekstra mat eller ekstra blank.

Denne akryllak kan du bruge, når du vil beskytte overflader af træ, pap og emner malet med vandbaseret maling m.m. Hvis du vil male ovenpå et i forvejen malet emne, er det vigtigt, at malingen er vandbaseret ligesom denne akryllak. Lakken tørrer fast op og vandskyende op (ikke fleksibel), så den vil ikke egne sig til maleri på et malerlærred. Men maler du på en fast malerplade, som ikke giver sig, kan du sagtens bruge denne lak til beskyttelse af overfladen. Du påfører bare lakken med en pensel eller skumrulle, og vasker herefter værktøjet i lunken vand Bemærk: Lakkens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer392620
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167877289
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 100 ml
Overfladefinish mat

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.