4+

Æggeskal af terrakotta med lakering og tuschtegning

Æggeskal af terrakotta med lakering og tuschtegning

Inspiration: 14084

Fra: 24,95 kr

Til: 1.787,05 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 24,95 kr

Til: 1.787,05 kr

Dette kreative projekt styrker børns fornemme- og naturklogskab ved, at børnene får noget til at gro. Indledningsvist stimuleres børnenes evner til at fornemme/forudse, hvad der vil ske, når de dekorerede æggeskaller tilsås. Den efterfølgende spiringsproces styrker børnenes naturklogskab, idet de lærer, at vand, varme og lys er nødvendige for planters vækst.
Guide step 1
Step 1.
Æggeskallen lakeres udvendig med decoupagelak til glas og porcelæn. (Herved bliver overfladen mættet, så tuschfarven hæfter bedre og bliver mere drøj i brug). Lad tørre.
Guide step 2
Step 2.
Tegning og farvelægning laves efter fri fantasi. Brug en sort konturtusch og tusch i forskellige farver. Begge typer til glas og porcelæn.
Guide step 3
Step 3.
Dekorationen hærdes 90 min. i alm. ovn ved 160 grader.
Guide step 4
Step 4.
Efter afkøling plantes potten til. Brug så- og priklejord og så fx. pralbønne, solsikke, tomat osv. Følg vejledningen, som står på emballaagen, til de forskellige sorter.
Guide step 5
Step 5.
TIP! For at hjælpe forspiringen godt på vej - som i et drivhus - kan et klart bæger af plast stilles over planten som et låg.
Guide step 6
Fornemme-klog
Intuitiv viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at fornemme, hvad der (måske) vil ske, og ved at tankelæse og tænke synkront.
Guide step 7
Natur-klog
Naturalistisk viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at sanse, opdage, gengive, kopiere og forstå naturen. At lære om naturens kræfter og vide, hvordan de påvirker menneskers livsvilkår.

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms