Æg

Varenummer:
51025

Æg

Varenummer:
51025
38,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-12-06)
Skift variant
  • 12 Stk., H: 6 cm, Sort
  • 12 Stk., Præget Mønster, H: 6 cm, Hvid
  • 12 Stk., H: 6 cm, Hvid

Naturtro plastæg, der længes efter at blive dekoreret med kreative penselstrøg.

Er du ikke den helt store æggepuster, så vil helt sikkert falde i svime over disse naturtro plastæg. Med dem slipper du helt for alt griseriet, og har i stedet dit fulde fokus på det kreative dekorationsarbejde. Æggene, der er plast med en kridtagtig overflade, kan let forvandles til farverige påskeæg eller æg, der ligner den ægte vare, som var de frisklagte fra hønens rede. Hvad end du bruger hobbymaling, akvarel eller tusch, kan du bare slippe kreativiteten løs. Ønsker du, at hænge dem til pynt i vindueskarmen eller på de nyskårede grene fra haven, kan du let prikke et hul i æggets top med en spidst gensand. Hæng dem herefter op med enten snor eller metalophæng, og lad forårsstemningen sprede sig.

Men de dekorerede påskeæg spreder ikke alene forårsstemning, de vækker også minder. Når du kigger hen på de søde, små forårsbebudere, husker du, hvor sjovt I havde det med at male hver jeres æg, eller hvor dybt koncentreret du var, da du lagde de sidste fine detaljer på. Æggene kan også skabe en masse nye minder, efter de har tjent deres pligt som påskepynt. Gem æggene rundt omkring i haven eller på en helt særlig rute og skab jeres egen lille påskeæggejagt, eller forær dem som værtindegave til én af årets mange påskefrokoster.

Specifikationer
Varenummer51025
FarveSort
Enhedstk.
Ean nummer5712854027762
Detailmængde 12 stk.
Indholdsmængde 12 stk.
H 6 cm
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.