Skole akrylmaling glitter

Varenummer:
32500

Skole akrylmaling glitter

Varenummer:
32500
564,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant

Akrylmaling med glittereffekt til de farverige idéer, der mangler et friskt pift. Malingen er transparent og vandbaseret.

Du går aldrig fejl af en god akrylmaling. Slet ikke når den kommer med glittereffekt, der straks giver alt, hvad det rører, et festligt pust. Mal, rul eller dup det på. Malingen venter bare på at sprede sin farve på alle kreative projekter, store som små. Den er superpopulær, når fantasien skal slippes fri på alle sugende overflader, lige fra hvidt papir, karton og kardus til gips, pulp og styropor. Jo mere sugende overflade, jo mere intens bliver farverne og glittereffekten. Akrylmalingen kan med fordel inddrages i enhver kreativ idé i skolen, på institutionen eller derhjemme. Glem alle dine bekymringer væk, for med malingens A-miljømærkning er du sikret et produkt, der opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne. Du kan derfor trygt gå i gang med at male.

Tænk bare på alle de kunstværker, du har i vente, når malerglæden for alvor sætter ind. Dit yndlingsbillede bliver pludselig det maleri, du selv har brugt timevis af fordybelse på at male. Det er nemlig helt sit eget. Du så også, hvor sjovt børnene havde det med at male løs på deres egne plastmasker. Akrylmalingen gav tilmed liv til de hjemmelavede figurer af pulp. De manglede noget farve, der kunne give dem lidt karakter. Det er nærmest garanteret, at når du byder farvemalingen indenfor i dit hjem, myldrer de kreative idéer frem. Snart har du skabt det ene kunstværk efter det andet. Den rigtige maling gør nemlig enhver til en stor kunstner.

Specifikationer
Varenummer32500
FarveBlå, Grøn, Gul, Orange, Pink, Turkis
BrandAcolor
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167638941
nr.
Detailmængde 6 fl.
Indholdsmængde 500 ml
Overfladefinish glitter
Farveblå;pink;turkis;limegrøn;orange;varm gul

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.