Salgsleder med forretningsudviklingsgen til KAM-team

"Du sætter retningen og får stor indflydelse på, hvordan vi videreudvikler vores KAM-team på tværs af landegrænser de næste år," fortæller din nye chef Charlotte Lynn, som er ansvarlig for det globale KAM-salg.

 • Vil du udbygge vores forretning inden for KAM, mens du leder et erfarent team på 7 kolleger? Og kan du se dig selv på en arbejdsplads, som netop er kåret som ’Best Managed Company’ af Deloitte, og tidligere er kåret til Danmarks 2. bedste og Europas 3. bedste arbejdsplads af ’Great Place to Work’?

 

Bliv en del af Creativ Company

Creativ Company sælger hobby- og beskæftigelsesmaterialer til kunder i mere end 40 lande, og vi har datter- og salgsselskaber i 9 europæiske lande. Vi er 310 kolleger, hvoraf de 190 arbejder i vores danske afdeling med hovedkontor i Holstebro.

Dine nye kolleger beskriver vores kultur ved bl.a. at fremhæve, at der er stor arbejdsglæde, gensidig tillid og respekt for det enkelte menneske.

 

En nøglerolle med KAM og ledelse i centrum

Som vores nye salgsleder får du ledelsesansvar for et KAM-team på 7 medarbejdere, der beskæftiger sig med vores største kunder i hele verden. Mere konkret står du for at:

 • optimere og implementere processer og arbejdsgange, så de er enkle og effektive i KAM-organisationen

 • lede teamet, herunder træne dem i salgsarbejde, så de når deres mål

 • sikre synergier på tværs af dansk og internationalt salg

 • identificere nye kundegrupper med højt salgspotentiale

 • udvikle og implementere nye tiltag og salgskampagner på tværs af landegrænser

 • dele best practice på tværs af landegrænser.

"Du baner vejen internt, så dine medarbejdere kan dedikere deres arbejde til salg og kundepleje. Så det er dig, der både leder og skaber struktur og processer for fremtiden," fortsætter Charlotte.

 

Den spillende træner

En vigtig del af din rolle er at lede, motivere og udvikle dit team. Du sørger for et højt niveau af trivsel og viser vejen, som en spillende træner. Du deltager også på relevante messer og er med til internationale kontraktforhandlinger, ligesom du spiller en vigtig rolle i arbejdet med vores landechefer de steder vi har udenlandske datter- og salgsselskaber. Det giver dig ca. 50 årlige rejsedage.

 

 

Sæt et solidt aftryk

Som en del af teamledergruppen får du en unik mulighed for at påvirke de vigtige beslutninger samt sætte et solidt aftryk og ensarte vores processer på tværs af alle markederne i Norden og Europa. Ydermere har du stafetten med hensyn til best practice på tværs af markederne, hvilke kampagner der skal igangsættes, og i det hele taget hvordan vi styrker indsatsen over for vores største kunder.

"Du bygger fundamentet for, at vi kan skalere endnu mere på den europæiske arena, og at der er en vis ensartethed i måden, vi vækster og arbejder på. Så du kommer virkelig til at udvikle en stor del af kernen i vores forretning," slutter Charlotte.

 

Er det lige dig, vi leder efter?

 • Vi forestiller os, at du har en baggrund fra en lignende rolle med internationalt salgsarbejde og ledelse – gerne med fokus på store kunder samt forretningsudvikling, så du har bevist, at du kan skabe resultater med din målrettede indsats.

 • Vi ser også helst, at du har god erfaring med kontraktarbejde og juridiske dokumenter samt lovgivning omkring international handel.

 • Du vinder din respekt blandt allerede erfarne kolleger via din faglighed, og du kan tydeligt kommunikere og vise retning og vej for teamet.

 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Empatisk og strategisk leder med sans for forretningsudvikling

Som person forstår du, at samarbejde, gode relationer, holdindsats, god kultur og ærlig adfærd er vejen til at skabe en solid forretning. Desuden involverer du dine medarbejdere i både strategiske, taktiske og operationelle opgaver. Endelig går du både foran, ved siden af og bag ved dine medarbejdere, og du er i stand til at begejstre og bruge dine kommercielle evner til gavn for vores succes.

 

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt rekrutteringskonsulent hos Jobindex Thomas D. Carlsson på 72 45 90 71.

Send din ansøgning og dit CV senest d. 17. november 2019 via boksen "Søg jobbet online", som du finder her. Der vurderes ansøgere løbende, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat. Tiltrædelse forventes pr. 1. januar 2020 eller efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Samarbejde og et stærkt DNA

Kultur hos Creativ Company er ambitiøs, og vi har altid fokus på at gøre hinanden endnu bedre – vi tror nemlig på, at vi gør forretningen og hinanden bedre, når vi arbejder godt sammen. Desuden går vi op i social ansvarlighed som en naturlig del af vores DNA, og derfor er 15 % af vores medarbejdere ansat på særlige vilkår.

Vi tilbyder god balance mellem arbejde og fritid, løn efter kvalifikationer, pensionsordning og en attraktiv kantineordning med 3 daglige lækre, sunde og grønne måltider.