Foam Clay® gaveæske

Varenummer:
98112

Foam Clay® gaveæske

Varenummer:
98112
Tilbudspris 279,00 DKK Vejl. pris inkl. moms 314,00 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Indhold: 10 ds. a 35 g, 18 ds. a 14 g og 3 ass. modelleringsværktøj. Leveres i gaveæske (32,5x23x8,5 cm).

Sæt gang i kreativiteten med denne gaveæske, der indeholder selvhærdende modelleringsmateriale med små perler. Ideel til beklædning omkring alverdens sugende emner fx pap, træ, styropor, terrakotta m.m..

Gaveæsken med Foam Clay indbyder til kreativ leg. Få dine nysgerrige fingre ned i en bøtterne med Foam Clay og leg med farver og former. Tryk det på en overflade og fordel det med fingrene eller form små figurer direkte med massen. Prøv endda at eksperimentere med farver ved at modellere flere farver sammen. Husk at Foam Clay er selvhærdende, så hold låget på bøtten så meget som muligt. Bliver den alligevel tør, kan den med lidt vand og bearbejdning i hånden genopnå sin elasticitet..

Det, der gør Foam Clay helt særligt, er dets evne til at gøre ting levende. Du starter måske med en sjov form af styropor, men ender med en tropisk fisk i eksotiske farver og med bred halefinne. Så snart du beklæder med de små perler af Foam Clay, bringer du dit værk til live. Hvad end du sidder alene eller sammen med andre, indeholder gaveæsken timevis af sjov og hygge.

11%
Specifikationer
Varenummer98112
FarveAssorterede farver
BrandFoamClay
Enhedsæt
Ean nummer5712854010719
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Farveass. farver

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.