Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Foam Clay® gaveæske

Varenummer
98112

Foam Clay® gaveæske

Varenummer
98112
314,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-09-12)
Skift variant

Super populær blød og selvhærdende modelleringsmasse med små perler. Ideel til beklædning omkring alverdens sugende emner fx pap, træ, styropor, terrakotta m.m. For børn fra 4 år+

Tag lidt Foam Clay fra bøtten, tryk det på en overflade og fordel det med fingrene eller form små figurer direkte med massen. Inden Foam Clay er tør, er den meget blød. Så laver du større figurer, er det enten en god ide at lave disse over et skelet af fx styropor, pinde el.a. - eller at lade figuren tørre op ad en støtte, så den ikke synker sammen. Det er nemt at blande sine egne farver ved at modellere flere farver sammen. Foam Clay er selvhærdende, så hold låget på bøtten så meget som muligt. Bliver den alligevel tør, kan den med lidt vand og bearbejdning i hånden genopnå sin elasticitet

Foam Clay er en rigtig kreativitets booster, som virkelig er nem at arbejde med for alle aldre. Dette sæt indeholder mange timers hygge, fordybelse og sikkert også en god portion humor, samtidig med at det styrker motorikken og kreativiteten. Det kræver ingen forberedelse at gå i gang med Foam Clay, den sviner ikke og den lille kuffert er nem at have med på farten og bruge som opbevaring. Suppler evt Foam Clay med emner af styropor, rulleøjne eller ting fra naturen, som får nyt liv ?

Indhold: 10 ds. a 35 g, 18 ds. a 14 g og 3 ass. modelleringsværktøj. Leveres i gaveæske (32,5x23x8,5 cm)

Specifikationer
Varenummer98112
FarveAssorterede farver
BrandFoamClay
Enhedsæt
Ean nummer5712854010719
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Farveass. farver

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Smådele kan knække eller falde af og udgøre en kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad, Standard, Glitter, Metallic Colours Sikkerhedsdatablad, neonfarver
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.