Krea-pakke– Dekoration af tekstiler til skolestart

Varenummer:
977519

Krea-pakke– Dekoration af tekstiler til skolestart

Varenummer:
977519
308,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indehold: skopose, penalhus, tabletcover, tekstiltuscher, rub on stickers, strygesto.

Sæt dit eget præg på tekstiler, der er gode at have med i skoletasken. I denne krea-pakke får du penalhus, tabletcover og gymnastikpose, som du kan dekorere med de medfølgende rub on stickers, tekstiltuscher og strygestof.

Tegn de flotteste motiver med tekstiltusch på tekstilerne, og læg herefter et viskestykke over tuschdekorationen, og strygefikser. Klip strygestoffet til i de motiver, du ønsker, og stryg herefter strygestoffet fast – følg vejledningen på pakken. Efter strygning kan du dekorere yderligere med rub on stickers, som blot klippes ud og gnubbes på med det medfølgende redskab. De dekorerede tekstiler tåler mild håndvask. Brug idébillederne som inspiration til, hvad du kan lave

Specifikationer
Varenummer977519
Enhedsæt
Ean nummer5712854549363
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.