Krea-pakke – Indendørs kreativitet

Varenummer:
977514

Krea-pakke – Indendørs kreativitet

Varenummer:
977514
292,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indehold: rørperler, perleplade, Foam Clay, Silk Clay, kreative minikits, tegneblok, jumbo farveblyanter.

Sæt gang i kreativiteten hos de små (fra 4 år og op) med denne krea-pakke, der indeholder materialer til timevis af kreativ hygge og fordybelse indenfor. Her får du både rørperler og perleplade, de selvhærdende modelleringsmasser Foam Clay og Silk Clay, to kreative minikits med materialer til små kreative projekter samt farveblyanter og tegneblok.

Lav de flotteste perleplader med rørperler, og slip fantasien løs på tegneblokken med de tykke farveblyanter. Der kan også formes sjove figurer med Foam Clay og Silk Clay, som begge er selvhærdende letvægtsmodellermasser, der hærder op efter et par timer. Forskellen på de to er, at Silk Clay har en skumagtig, glat konsistens, mens Foam Clay indeholder små styroporkugler. Begge modelleringsmasser kan mixes, så begge overflader sanses. Brug dem til at modellere figurer efter fri fantasi, eller prøv de to kreative minikits, der indeholder materialer og trin-billeder til modellering af specifikke figurer. Når figurerne er færdige, sættes de blot til lufttørring. Krea-pakken er oplagt at tage med i sommerhus eller finde frem på en regnvejrsdag, hvor der skal hygges indenfor. Brug idébillederne som inspiration til, hvad du kan lave

Specifikationer
Varenummer977514
Enhedsæt
Ean nummer5712854549264
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.