Krea-pakke – Kreativ med genbrug

Varenummer:
977513

Krea-pakke – Kreativ med genbrug

Varenummer:
977513
334,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indehold: akrylmaling, pensler, Foam Clay, chenille, pomponer, rulleøjne, kreative minikits, krea-mix.

Giv toiletruller, æggebakker og mælkekartoner nyt liv med denne krea-pakke, der indeholder akrylmaling, diverse hobbymaterialer og den selvhærdende modelleringsmasse Foam Clay. Derudover får du tre kreative minikits til at være kreativ med genbrug samt en pose krea-mix med materialer, inspiration og skabeloner.

Kom godt i gang med de tre minikits, der hver især indeholder materialer og trin-billeder til diverse kreative genbrugsprojekter med æggebakker, toiletruller og lign., som du selv tilfører. Med materialerne i krea-mix posen kan du dekorere genbrugsmaterialer efter fri fantasi eller lade dig inspirere af de påtrykte idéer og medfølgende skabeloner. Sidst, men ikke mindst, kan du bruge materialesættets resterende løse hobbymaterialer til at slippe fantasien og kreativiteten løs på genbrugsemner – måske du vil lave massevis af figurer af toiletruller/paprør, en sjov blyantsholder eller noget helt andet. Modelleringsmassen Foam Clay hæfter på alle matte overflader og er derfor god til dekoration på bl.a. pap. Brug idébillederne som inspiration til, hvad du kan lave

Specifikationer
Varenummer977513
Enhedsæt
Ean nummer5712854549240
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.