Krea-pakke – Dekorer krus med porcelænstuscher

Varenummer:
977512

Krea-pakke – Dekorer krus med porcelænstuscher

Varenummer:
977512
315,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indehold: krus, glas- og porcelænstuscher.

Hjerter, stjerner, seje superhelte eller noget helt fjerde. Med denne krea-pakke, der indeholder 6 krus og porcelænstuscher i 12 forskellige farver, kan du selv dekorere dine egne personlige krus med lige præcis det motiv eller mønster, du ønsker.

Tuschen binder bedst på en ren, tør og fedtfri overflade. Ryst tuschen godt, og tryk forsigtigt tuschens pumpespids op og ned, indtil farven løber til filtspidsen. Tegn nu på et krus, eller et andet glas- eller porcelænsemne, og lad det færdigdekorerede emne tørre i 8 timer. Sæt det herefter i en kold alm. ovn (ikke varmluft eller damp). Tænd ovnen på 230 °C. Efter 40 minutter i ovnen er emnet hærdet. Lad emnet køle af i ovnen, til den er kold. Krea-pakken indeholder 6 krus, og det er derfor oplagt at samle familie og venner til at dekorere på porcelæn. Brug idébilledet som inspiration til, hvad du kan lave

Specifikationer
Varenummer977512
Enhedsæt
EAN5712854549226
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.