Mini DIY Kit

Varenummer:
977435

Mini DIY Kit

Varenummer:
977435
27,25 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Chenille, pomponer, bomuldssnor, metalclips, selvklæbende mosgummicirkler, selvklæbende rulleøjne, plastperler og glitterlim. Mønsterark på indvendig side af emballagen..

Materialesæt til sprælle-bi med bevægelige vinger. Biens vinger klippes af emballagen. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger.

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle, en hullemaskine og en saks. Start med at sno chenille rundt om toiletrullen, så de danner biens striber. Lav to huller lige over biens striber og et hul i toppen – få evt. hjælp af en voksen. Klip nu vingerne ud, der er illustreret på indersiden af emballagen, og fold dem på midten. For at bien kan sprælle med vingerne, sættes en snor i mellem hver vinge, så de er i forlængelse af hinanden. Lav huller med en hullemaskine eller en saks, og montér vingerne med den medfølgende snor, perler og clips/soldater. Pynt til sidst bien med glitterlim, selvklæbende rulleøjne, mosgummicirkler, og lav biens følehorn af et stykke chenille, pomponer og mosgummicirkler.

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Specifikationer
Varenummer977435
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854421546
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Toiletrulle sprælle-bi

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.