Mini DIY Kit

Varenummer:
977432

Mini DIY Kit

Varenummer:
977432
28,50 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Papirstrimler, pailletter, pomponer, Sticky Base, selvklæbende mosgummicirkler og rulleøjne. Mønsterark på indvendig side af emballagen.

Materialesæt til sjov klovn af toiletrulle med ben og arme af musetrapper. Emballagen udnyttes til klovnefiguren. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger.

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle og en saks. Start med at lave klovnens krop ved at blande og ælte Sticky Base og pailletter sammen til en klistret masse, der bruges til at beklæde den ene halvdel af toiletrullen. Klip herefter klovnens hat, butterfly og kinder, der er illustreret på indersiden af emballagen. Monter delene med Sticky Base. Fold musetrapper af papirstrimlerne, og lim dem på som arme og ben. Pynt til slut klovnen med rulleøjne, næse af glitter-mosgummi samt en pompon på hattens top og en på hvert ben som fødder/sko.

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Specifikationer
Varenummer977432
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854421485
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Toiletrulle klovn

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.