Mini DIY Kit

1 Pk., Toiletrulle Kalejdoskop
#977431
#977431
0% of 100
0
10
29,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 2 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Indhold: Ark og stjerner i selvklæbende mosgummi, elastikker, plastperler, metalpapir, glitterpapir og hårdfolie.

Materialesæt til sjovt kalejdoskop med glitterpapir og farverige perler. Emballagen udnyttes til kalejdoskopet. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger.

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle og en saks. I den ene ende: Fold spejlpapiret til en trekant, og læg det ned i røret. Klip og montér en cirkel i selvklæbende mosgummi, og luk røret. I den anden ende: Klip en cirkel af transparent hårdfolie, og montér den i røret. Læg perler i røret, og luk enden med plastemballagen og elastik. Mønstrene dannes, når du drejer kalejdoskopet. Pynt til sidst røret med glitterpapiret samt glitterstjerner..

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Specifikationer
Varenummer977431
BrandCreativ Company
Enhedpk.
SæsonBasis
EAN5712854421461
Alder4 år+
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 1 pk.
Motiv/form Toiletrulle kalejdoskop
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Vær venlig Log ind eller Opret en konto
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Smådele kan knække eller falde af og udgøre en kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.