Mini DIY Kit

Varenummer:
977431

Mini DIY Kit

Varenummer:
977431
28,50 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: Ark og stjerner i selvklæbende mosgummi, elastikker, plastperler, metalpapir, glitterpapir og hårdfolie.

Materialesæt til sjovt kalejdoskop med glitterpapir og farverige perler. Emballagen udnyttes til kalejdoskopet. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger.

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle og en saks. I den ene ende: Fold spejlpapiret til en trekant, og læg det ned i røret. Klip og montér en cirkel i selvklæbende mosgummi, og luk røret. I den anden ende: Klip en cirkel af transparent hårdfolie, og montér den i røret. Læg perler i røret, og luk enden med plastemballagen og elastik. Mønstrene dannes, når du drejer kalejdoskopet. Pynt til sidst røret med glitterpapiret samt glitterstjerner..

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Specifikationer
Varenummer977431
Enhedpk.
EAN5712854421461
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Toiletrulle kalejdoskop

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.