Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Kreativt Minikit

Varenummer
977362

Kreativt Minikit

Varenummer
977362
24,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant

Materialesæt til solfanger/ophæng i karton med dekoration af silkepapir. Emballagen udnyttes til ophænget. Vejledning medfølger

Klip kartonringene ud fra emballagen. Riv silkepapir i mindre stykker, og lim dem på den ene side af hver kartonring med den medfølgende lim. Lim den ene dekorerede kartonring på plastposen fra emballagen, og klip rundt om ringen. Lav nu jordkloden ved at decoupere/lime silkepapir på plastposen, og lim derefter den anden kartonring på. Hæng jordkloden op i vinduet som et ophæng/solfanger, og se lyset reflektere.

Dette kit/materialesæt er udviklet, så det understøtter FN's verdensmål nr. 14: 'Livet i havet', hvor der sættes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om verdensmålene

Indhold: 4 ark silkepapir i forskellige farver, lille pensel, lim og tråd til ophæng.

Specifikationer
Varenummer 977362
Enhed sæt
Sæson Basis
Ean nummer 5712854399814
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Solfanger/ophæng

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Mark image
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.