Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Kreativt Minikit

Varenummer:
977362

Kreativt Minikit

Varenummer:
977362
25,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Materialesæt til solfanger/ophæng i karton med dekoration af silkepapir. Emballagen udnyttes til ophænget. Vejledning medfølger

Klip kartonringene ud fra emballagen. Riv silkepapir i mindre stykker, og lim dem på den ene side af hver kartonring med den medfølgende lim. Lim den ene dekorerede kartonring på plastposen fra emballagen, og klip rundt om ringen. Lav nu jordkloden ved at decoupere/lime silkepapir på plastposen, og lim derefter den anden kartonring på. Hæng jordkloden op i vinduet som et ophæng/solfanger, og se lyset reflektere.

Dette kit/materialesæt er udviklet, så det understøtter FN's verdensmål nr. 14: 'Livet i havet', hvor der sættes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om verdensmålene

Indhold: 4 ark silkepapir i forskellige farver, lille pensel, lim og tråd til ophæng.

Specifikationer
Varenummer977362
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854399814
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Solfanger/ophæng

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.