Plus Color hobbymaling

Varenummer:
97519

Plus Color hobbymaling

Varenummer:
97519
5.471,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: 40 forskellige farver a 6 flasker a 60 ml, inkl. topskilt.

Vandbaseret akrylmaling, der farvelægger og sætter kulør på dine hobbyprojekter. Brug det på pap, træ og gips osv.

Vores akrylmaling er verdens bedste hobbymaling. Malingens høje pigmentindhold og superdækkende evne gør det let for dig at skabe flotte resultater – og uanset hvilken overflade du maler på, vil viscositeten i malingen give en flot og ensartet overflade. Påfør akrylmalingen med pensel, eller rul den på overflader med en stencil eller rulle af skum. Husk, at skylle værktøjet i lunken vand efter brug. Malingens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne.

Det kræver ofte kun en smule maling at gøre ting flottere, smukkere og mere dekorative:.

  • Forvandl stenene fra strandturen til sød vindueskarmspynt ved mal dem med sjove mønstre
  • Giv havens biller og edderkopper et farverigt hjem, og mal et insekthotel med flotte naturmotiver
  • Dekorer rispapirslamper med prikker eller forskelligfarvede striber, og hæng dem op i loftet i hjemmet eller til festen
.

Akrylmaling kommer i et væld af farver og i en supergod kvalitet. Malingen er rigtig populær til kreative projekter derhjemme, i daginstitutioner, SFO og på skoler – og børn og voksne kan let eksperimentere med farverige udtryk på både tekstil, glas, plast, pap, papir, træ og lærreder med malingen. Selvom du ikke er den store kunstner, kan du sagtens lære nogle kreative maleteknikker. Prøv fx at bruge akrylmalingen sammen med skabeloner eller brug det til at skabe forskellige teksturer. Desuden kan du matche akrylmalingen med dækkende akryltuscher, Plus Color tusch, eller de verdenskendte Posca tuscher..

ekskl. display

Specifikationer
Varenummer97519
BrandPlus Color
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167000380
Detailmængde 240 fl.
Indholdsmængde 240 fl.
Farve

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH211 Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.